Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

SKODA Leasing από την Koilakos S.A: 5+1 λόγοι για να το επιλέξετε

Ελλάδα 14:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SKODA Leasing από την Koilakos S.A: 5+1 λόγοι για να το επιλέξετε

ΑΓΟΡΑ

SKODA Leasing από την Koilakos S.A: 5+1 λόγοι για να το επιλέξετε

ΑΓΟΡΑ

SKODA Leasing από την Koilakos S.A, η έξυπνη κίνησή σας. Όπως η απόκτηση ενός ολοκαίνουργιου SKODA αποτελεί την πιο απολαυστική και ταυτόχρονα συμφέρουσα επιλογή, έτσι και η μέθοδος του leasing συνδυάζει άμεση κάλυψη των αναγκών σας και οικονομία.

Advertisement
Advertisement

 

Ποιοι είναι λοιπόν όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να το επιλέξετε; Μάθετε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

Γιατί leasing από τη SKODA Koilakos;

Advertisement
Advertisement

 Γιατί σας εξασφαλίζει την οικονομική ευελιξία που χρειάζεστε

Η απόκτηση του νέου σας SKODA με τη μέθοδο του leasing σας εξοικονομεί πολύτιμα χρήματα «με το καλημέρα». Δεν απαιτεί σημαντικό αρχικό κεφάλαιο, ενώ η διάρκειά της μπορεί να κυμανθεί από 36 έως 60 μήνες, απαλλάσσοντάς σας έτσι από το βάρος κοστοβόρων μακροχρόνιων δεσμεύσεων.

Γιατί μπορείτε να προγραμματίσετε τα έξοδά σας

Advertisement

Εκμεταλλευτείτε όλα τα προνόμια του leasing πληρώνοντας μόνο ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο έχετε την δυνατότητα να διαμορφώσετε στα μέτρα σας, για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η μίσθωση.

Γιατί ξεγνοιάζετε από όλα τα έκτακτα έξοδα

Advertisement

Με το SKODA Leasing ξεγνοιάζετε από όλα τα έκτακτα έξοδα που σίγουρα θα προκύψουν. Έτσι, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφαλιστική κάλυψη, το service, την οδική βοήθεια, την αντικατάσταση ελαστικών ή τα τέλη κυκλοφορίας – εσείς πληρώνετε μόνο τα καύσιμα.

Γιατί συμφέρει και λογιστικά

Advertisement

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, το SKODA Leasing είναι οικονομικό συμφέρον και από πλευράς λογιστικής απεικόνισης σε σύγκριση με την αγορά και χρήση ενός αυτοκινήτου ως παγίου. Μεταξύ άλλων, το μίσθωμα περνά στα έξοδα της επιχείρησης, ενώ μπορούν να δικαιολογηθούν και περισσότερα έξοδα μετακινήσεων.

Γιατί μπορείτε να αλλάξετε το SKODA σας στο τέλος της μίσθωσής τους

Θέλετε πάντα να οδηγείτε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο; Με το SKODA Leasing έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας στο τέλος της περιόδου μίσθωσής του με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της αρεσκείας σας.

 Γιατί τα νέα ŠKODA bestsellers είναι ετοιμοπαράδοτα

Τα νέα αγαπημένα σας ŠKODA best sellers είναι άμεσα διαθέσιμα. SKODA FABIA AMBITION 1.0 TSI 110 PS με 139€/μήνα;SKODA ΚΑΜΙQ AMBITION 1.0 TSI 110 PS με δόση μόλις 169€ / μήνα; Ή SKODA ENYAQ iV 80 204 PS Plus με 439€ / μήνα; Η επιλογή είναι δική σας.

Κάντε το δικό σας leasing deal στη SKODA Koilakos!

Είστε επιχείρηση ή ιδιώτης και αναζητάτε την πιο ποιοτική και οικονομική λύση για το αυτοκίνητό σας; Το leasing από τη SKODA Koilakos αξίζει να μπει στην κορυφή των επιλογών σας. Μπείτε σήμερα στο koilakos.gr ή επισκεφθείτε το SKODA Koilakos showroom και ζητήστε την δική σας προσφορά για το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε.

Ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα SKODA Koilakos (Showroom – Service – Ανταλλακτικά) Καλλιθέα: Λ. Συγγρού 330 | Τηλέφωνο: 210 90 15 100

Μάθετε τα πάντα για τη ŠKODA Koilakos στο koilakos.gr/skoda ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγοράζεις μεταχειρισμένο; Αυτά τα αυτοκίνητα μπορείς να εμπιστευτείς!
Αέρας ανανέωσης για το Skoda Kamiq
Video: Οι 7 λόγοι που το νέο Skoda Fabia ξεχωρίζει