Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αγοράζεις μεταχειρισμένο; Αυτά τα αυτοκίνητα μπορείς να εμπιστευτείς!

Ελλάδα 8:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγοράζεις μεταχειρισμένο; Αυτά τα αυτοκίνητα μπορείς να εμπιστευτείς!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αγοράζεις μεταχειρισμένο; Αυτά τα αυτοκίνητα μπορείς να εμπιστευτείς!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ψάχνεις ποιοτικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Δες πως μπορείς να προστατευτείς και που μπορείς να βρεις μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους!

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών οι αρμόδιοι φορείς επιχειρούν να βάλουν ένα τέλος στην αναρχία των τελευταίων ετών, με τα εισαγωγής αυτοκίνητα σε κακή κατάσταση, με γυρισμένα χιλιόμετρα, τα μη σωστά συντηρημένα-ελεγμένα οχήματα και πολλά ακόμη. H μεγαλύτερη αλλαγή που συντελείται αυτή τη στιγμή αφορά στον τρόπο εισαγωγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Έτσι, από τη νέα χρονιά τα αυστηρότερα κριτήρια που αναμένεται να θεσπιστούν θα περιορίσουν τις αθρόες εισαγωγές αυτοκινήτων με πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα στα κοντέρ τους. Παράλληλα, η νέα νομοθεσία για τους ελέγχους των ΚΤΕΟ περιορίζει τα φαινόμενα των «γυρισμένων χιλιομέτρων» και δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να έχουν πλήρη εικόνα για το ιστορικό του αυτοκινήτου τους. Σε αυτό το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται, τι μπορεί να κάνει ένας υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου; Τι πρέπει να προσέξει και με τι κριτήρια θα προχωρήσει στην τελική του επιλογή;

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές μέσα από τα άρθρα μας, ο έλεγχος του οχήματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο είναι επιβεβλημένος (ελέγχεται πλήρως το ιστορικό, οι ανακλήσεις που έχουν γίνει, τα διαστήματα συντήρησης). Σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίστε πως ένα πλήρως ενημερωμένο Book Service αποτελεί πάντα ένα ισχυρό ατού.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και από που θα αγοράσει ο νέος ιδιοκτήτης το αυτοκίνητο. Τα επίσημα δίκτυα των εισαγωγικών εταιρειών αυτοκινήτου, αλλά και οι ίδιες εισαγωγικές των μαρκών προσφέρουν τα απαραίτητα εχέγγυα για ένα ποιοτικό και ελεγμένο μεταχειρισμένο, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις από τα επίσημα δίκτυα των εταιρειών.

Audi Αpproved:plus

Advertisement

Το πρόγραμμα Audi approved:plus είναι ένα πρόγραμμα πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που δίνει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Audi με προνόμια παρόμοια με αυτά ενός καινούργιου. Όλα τα αυτοκίνητά του έχουν επιλεγεί προσεκτικά με ξεκάθαρα κριτήρια ηλικίας και διανυθέντων χιλιομέτρων, ώστε να μην έχουν διανύσει περισσότερα από 120.000 χλμ. και να είναι ηλικίας έως και 7 ετών. Επιπλέον για καλύτερη διασφάλιση του πελάτη, κάθε αυτοκίνητο του προγράμματος Audi approved:plus, υφίσταται τον αυστηρό Τεχνικό έλεγχο 110 σημείων.

Όλα τα Audi approved:plus πιστοποιημένα αυτοκίνητά απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:

  • Έως 3 χρόνια Εγγύηση Καλής λειτουργίας
  • Εγγύηση κινητικότητας
  • Εγγύηση ικανοποίησης
  • Τεχνικό έλεγχο 110 σημείων
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης
  • Δυνατότητα ασφάλισης
  • Δυνατότητα ανταλλαγής
  • Δυνατότητα τοποθέτησης έξτρα εξοπλισμού γνησίων αξεσουάρ Audi (Audi Genuine Accessories)
Advertisement

Δείτε εδώ τα αυτοκίνητα του Audi Approved:plus

Βελμάρ-Stock Center με 5πλη εγγύηση

Advertisement

Το Stock Center, είναι το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκίνητων της Βελμάρ, του ομίλου Θ. Βασιλάκη, όπου δίνεται 5πλη γραπτή ΕΓΓΥΗΣΗ. Τα αυτοκίνητα που διατίθενται είναι με 1η ταξινόμηση στην Ελλάδα και ηλικίας από 6 μηνών. To Stock Center είναι το μοναδικό κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα που παρέχει 5πλή εγγύηση: Καλής Λειτουργίας, Πραγματικών χιλιομέτρων, Ατρακάριστου, Επιστροφής Χρημάτων και Καλύτερης Τιμής. Με 12 σημεία πώλησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ο αγοραστής μπορεί να κάνει χρήση χρηματοδότησης με όρους ενός καινούργιου.

Δείτε εδώ το σύνολο των προτάσεων της φίρμας 

Μercedes: Ελεγμένα οχήματα με την εγγύηση της γερμανικής φίρμας

 

Ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει “Certified Pre-owned”, πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις που έχουν σχέση με την ηλικία του, την εμφάνισή του και τη μηχανική του αρτιότητα. Tα οχήματα διατίθενται κάτω από την ομπρέλα της επίσημης εισαγωγής εταιρείας των οχημάτων Mercedes, συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις και προσφέρονται με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Mercedes-Benz Financial που τις συνοδεύουν: 13 Σημεία ελέγχου κατά τη δοκιμαστική διαδρομή, 39 Σημεία εσωτερικού ελέγχου, 5 Σημεία ελέγχου χώρου αποσκευών, 18 Σημεία εξωτερικού ελέγχου, 7 Σημεία ελέγχου κινητήρα,  13 Σημεία ελέγχου κατά τη δοκιμαστική διαδρομή,  39 Σημεία εσωτερικού ελέγχου, 5 Σημεία ελέγχου χώρου αποσκευών, 18 Σημεία εξωτερικού ελέγχου, 7 Σημεία ελέγχου κινητήρα, 11 Σημεία ελέγχου κάτω μέρους οχήματος, 3 Σημεία διαγνωστικού ελέγχου οχήματος, 4 Σημεία ελέγχου στα συστήματα Daimler, έως 5 χρόνια ηλικία και έως 100.000 χλμ., 12 μήνες εγγύηση και οδική βοήθεια, 30 ημέρες δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου και πολλά ακόμη.

Δείτε εδώ τα προσφερόμενα οχήματα της Mercedes-Benz Hellas

Peugeot ΓΚΑΛΛΟ


Η Γκάλλο ΑΕ αποτελεί επίσημο διανομέα & εξουσιοδοτημένο επισκευαστή του Δικτύου Peugeot. Μέσω της δραστηριότητάς της προσφέρει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα:

  1. Σχεδόν στο σύνολο τους είναι αυτοκίνητα Ελληνικής εισαγωγής
  2. Με γνήσια χιλιόμετρα
  3. Διαθέτουν ιστορικό service με ενημερωμένα βιβλία service (εργοστασιακά ).
  4. Τα απαραίτητα έγγραφα π.χ είναι πάντα στη διάθεση του αγοραστή (όχι φωτοτυπίες)
  5. Λόγω των κάθετων μονάδων που έχουν οι εξουσιοδοτημένοι διανομείς είναι ελεγμένα μηχανικά και παρέχεται εγγύηση που φτάνει έως και 5έτη
  6. Παρέχεται στήριξη και μετά την πώληση σε αρκετές περιπτώσεις με προωθητικές ενέργειες σε τεχνικούς ελέγχους και service

Δείτε εδώ το σύνολο των αυτοκινήτων της εταιρείας 

ΚΟΙΛΑΚΟΣ CARPARK

Η εταιρεία ΚΟΙΛΑΚΟΣ από το 1980 δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου. Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών αυτοκινήτου στους πελάτες της και η δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους. Μεταξύ των υπόλοιπων δραστηριοτήτων της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται και η πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Πρόκειται για ελεγμένα και ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, με τα οποία ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να είναι σίγουρος για τη γνησιότητα των χιλιομέτρων και την απρόσκοπτη λειτουργία της. Σημειώστε, πως είναι δυνατή η χρηματοδότηση της οποιαδήποτε αγοράς με 0% προκαταβολή και εξόφληση έως 72 δόσεις.

Δείτε εδώ το σύνολο των οχημάτων της ΚΟΙΛΑΚΟΣ CARPARK

Filocars από την Αφοί Φιλοσίδη α.ε.



Η Filocars ως κέντρο ανταλλαγής επιλεγμένων αυτοκινήτων της Αφοί Φιλοσίδη α.ε., παρέχει τεχνικά ελεγμένα, άριστης κατάστασης μεταχειρισμένα αυτοκίνητα βάσει υψηλών προδιαγραφών. Τα αυτοκίνητα συνοδεύονται με μια γκάμα υπηρεσιών εγγύησης, ασφάλισης όπως και ευέλικτης χρηματοδότησης που προστατεύει και διασφαλίζει την επένδυση σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα, το προσωπικό της εταιρείας πραγματοποιεί τεχνικό έλεγχο 108 σημείων και έτσι παρέχεται η εγγύηση 12 μηνών. Παράλληλα, μπορείτε να συνδυάσετε και να επεκτείνετε την εγγύηση μας με κάποιες από τις πρόσθετες, προαιρετικές υπηρεσίες ασφάλισης του αυτοκινήτου σας.

Εγγύηση Α (2-5 έτη ή έως 60.000 χλμ)
Εγγύηση Β (5-10 έτη ή έως 150.000 χλμ)
Εγγύηση Γ (πάνω από 10 έτη ή πάνω από 150.000 χλμ)

Τέλος, να σημειώσουμε πως οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 3 προγραμμάτων χρηματοδότησης με επιτόκιο από 5,9% και δυνατότητα εξόφλησης έως 72 μήνες.

Δείτε εδώ όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας