Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ρεκόρ προσέλευσης στην «Αυτοκίνηση 2014»

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρεκόρ προσέλευσης στην «Αυτοκίνηση 2014»

ΑΓΟΡΑ

Ρεκόρ προσέλευσης στην «Αυτοκίνηση 2014»

ΑΓΟΡΑ

Με απόλυτη δικαίωση των προσδοκιών τόσο των διοργανωτών  και εκθετών αλλά και των επισκεπτών ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, η έκθεση θεσμός «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014».

Advertisement
Advertisement

Πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα  Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, με τη χρυσή χορηγία της διαδικτυακής πλατφόρμας αγοράς συναλλάγματος CWMFX. Συνολικά την επισκέφτηκαν περισσότεροι από 62 χιλιάδες φίλοι του αυτοκινήτου, αριθμός που ξεπέρασε τον αρχικό στόχο των 50 χιλιάδων επισκεπτών.

Η προσέλευση του κοινού έδωσε το μήνυμα ότι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης γεγονός που καταγράφηκε από το σύνολο των εκθετών αφού στη διάρκεια της υπογράφηκαν πολλά δελτία παραγγελιών. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δουν αλλά και να δοκιμάσουν όλα τα μοντέλα του στόλου των αυτοκινήτων που διαθέτει η κάθε εισαγωγική εταιρεία, με τα περισσότερα από αυτά να κάνουν την Πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση.

Συνολικά περισσότερα από 15 μοντέλα έκαναν την Πανελλήνια πρώτη τους εμφάνιση ενώ 45 μοντέλα μπήκαν στην ελληνική αγορά το τελευταίο τρίμηνο.