Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πότε θα παραλάβουν τα Range Rover Sport οι πρώτοι πελάτες;

Ελλάδα 8:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα παραλάβουν τα Range Rover Sport οι πρώτοι πελάτες;

ΑΓΟΡΑ

Πότε θα παραλάβουν τα Range Rover Sport οι πρώτοι πελάτες;

ΑΓΟΡΑ

Μεγάλη είναι η ζήτηση ακόμα και στην Ελλάδα για το Range Rover Sport, του οποίου οι παραδόσεις καθυστερούν και άλλο.

Advertisement
Advertisement

Στις αρχές Οκτωβρίου είχαμε αποκαλύψει πως τα πρώτα Range Rover Sport 3ης γενιάς έχουν έρθει στην Ελλάδα. Μέχρι τότε η ενημέρωση που είχαμε ήταν πως τον Νοέμβριο θα ξεκινούσαν και οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες που το έχουν παραγγείλει.

Ωστόσο τα δεδομένα στο χώρο του αυτοκινήτου και στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζουν μέρα με την ημέρα. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Sport του οποίου η ζήτηση είναι μεγάλη και το εργοστάσιο αδυνατεί να καλύψει άμεσα τις ανάγκες των πελατών.

Μάχη για λίγα αυτοκίνητα

Advertisement
Advertisement

Για την Ελλάδα τουλάχιστον όσοι το έχουν παραγγείλει θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τα πρώτα Sport που έχουν παραγγελθεί ίσως έρθουν προς τα τέλη του έτους. Η εισαγωγική εταιρεία κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φέρει τα πρώτα πριν το κλείσιμο του έτους και είναι κάτι που θα μάθουμε επίσημα σε λίγες εβδομάδες.

Το πολυτελές SUV που έχει κερδίσει διθυραμβικά είναι διαθέσιμο προς παραγγελία με κινητήρες βενζίνης και diesel με την ιπποδύναμη να ξεκινά από τα 249 και να φτάνει έως τα 530 άλογα.
Αναφορικά με τις τιμές του νέου Range Rover Sport, αυτές ξεκινούν από τα 110.235 ευρώ (έκδοση Plug-in hybrid με 440 ίππους) και φτάνουν τα 198.443 ευρώ (έκδοση First Edition βενζίνη με 530 ίππους).

Τα οχήματα των πελατών δεν έχουν έρθει ακόμα όμως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δούνε από κοντά το νέο Range Rover Sport στις επίσημες αντιπροσωπείες της μάρκας που ήδη υπάρχει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kορυφαία και πανάκριβα αυτοκίνητα που έχουν πουληθεί φέτος στην Ελλάδα
Θα έριχναν στην αγορά 20.000 λίτρα νοθευμένης βενζίνης! (+vid)
Οδηγούμε το νέο Ford Ranger Raptor στην Ισπανία

 

Advertisement