Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πλήρης διαθεσιμότητα ανταλλακτικών από τη Nissan

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλήρης διαθεσιμότητα ανταλλακτικών από τη Nissan

ΑΓΟΡΑ

Πλήρης διαθεσιμότητα ανταλλακτικών από τη Nissan

ΑΓΟΡΑ

Δεδομένου πως οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών έχουν προκαλέσει προβλήματα και ελλείψεις στην αγορά, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. έσπευσε να καθησυχάσει τους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την πλήρη και αδιάλειπτη τροφοδοσία του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της μάρκας, με γνήσια ανταλλακτικά.

Παράλληλα, το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της ιαπωνικής εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει και τον Αύγουστο να εξυπηρετεί τους κατόχους αυτοκινήτων της μάρκας, παρέχοντας τη δυνατότητα εξόφλησης και με χρεωστική αλλά και πιστωτική κάρτα.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων της Nissan, έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές All Clear Service που περιλαμβάνουν 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά αλλά και δωρεάν έλεγχο 20 σημείων.

nissan-aftersales-a640

Επιπλέον οι πελάτες που θα εκμεταλλευτούν τις παραπάνω προσφορές, συμμετέχουν και στην κλήρωση για 4 Εισιτήρια για τους αγώνες ελληνικών ομάδων στο UEFA Champions League, 50 αυθεντικές μπάλες UEFA Champions League και 50 αυθεντικά T-Shirt UEFA Champions League.

Advertisement

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ σχετικές πληροφορίες παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της ιαπωνικής μάρκας αλλά και στο www.nissan.gr.