Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το πιο δημοφιλές Club της Ferrari έρχεται στην Ελλάδα

Ελλάδα 14:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πιο δημοφιλές Club της Ferrari έρχεται στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Το πιο δημοφιλές Club της Ferrari έρχεται στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Την Κέρκυρα επέλεξε το πιο δημοφιλές Ferrari Club της Ιταλίας, το Club «Passione Rossa», για να πραγματοποιήσει τον ερχόμενο Ιούνιο μια μεγάλη συγκέντρωση μοντέλων της Ferrari και ένα εντυπωσιακό road show.ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ήδη αυτές τις ημέρες ο Πρόεδρος του Club Fabio Barone βρέθηκε στην Κέρκυρα για την προετοιμασία του event, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν τουλάχιστον 30 μοντέλα της ιστορικής ιταλικής μάρκας.

Μάλιστα, θα υπάρχουν και κληρώσεις μεταξύ των πελατών των συμμετεχόντων εμπορικών καταστημάτων της πόλης, όπου οι τυχεροί θα είναι συνοδηγοί σε μια Ferrari σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του event θα διοργανωθεί διαγωνισμός «Best Ferrari», με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο παρευρισκόμενο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο Ferrari. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας, την έδρα της ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Σκοπός των παραπάνω εκδηλώσεων είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιηθούν κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες σχετικές πρωτοβουλίες, συμβάλλοντας στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας, αλλά και χαρίζοντάς της παγκόσμια φήμη και προβολή και κάνοντάς της πόλο έλξης για πολλούς άλλους ανθρώπους.

Ένας επιπλέον σκοπός είναι να αναδειχτούν οι φυσικές ομορφιές του νησιού, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να αποτελέσει πλέον σημείο αναφοράς για τους υπολοίπους ιδιοκτήτες Ferrari και όχι μόνο.