Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ποιες εταιρείες θα συμμετάσχουν στην Αυτοκίνηση 2015;

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιες εταιρείες θα συμμετάσχουν στην Αυτοκίνηση 2015;

ΑΓΟΡΑ

Ποιες εταιρείες θα συμμετάσχουν στην Αυτοκίνηση 2015;

ΑΓΟΡΑ

Η 66η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ 2015, πέρασε στην ιστορία και πλέον οι έλληνες φίλοι των τεσσάρων τροχών, στρέφουν την προσοχή τους στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015»!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)
Η δική μας έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 22 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Κόντρα στο ρεύμα της εποχής, η συμμετοχή των αυτοκινητοβιομηχανιών θα είναι μεγάλη, με πολλά μοντέλα να πραγματοποιούν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση αυτή.

Οι εισαγωγείς- αντιπρόσωποι και οι συνεργάτες τους έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία των περιπτέρων και την οργάνωση των Test Drives. Όπως μας ενημέρωσαν οι διοργανωτές της έκθεσης «τα περίπτερα θα είναι αναβαθμισμένα και δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον ελκυστικό για τους φίλους του αυτοκινήτου και τους επισκέπτες της έκθεσης».

Παρούσες θα είναι οι περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα οι Alfa Romeo, Audi udi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat,Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, υπάρχουν και προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες after sales που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.

Αξίζει να τονισθούν μερικά στοιχεία που δείχνουν το μέγεθος και την προσπάθεια να δημιουργηθεί μια άρτια διοργάνωση:

– Στεγασμένος κλιματιζόμενος χώρος: 10.000 τ.μ.
– Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τα Test Drives: 4.500 τ.μ.
– Προβολείς ειδικών προδιαγραφών: 400
– Διαφημιστικά στάντ που οριοθετούν την έκθεση: 200.

Advertisement

foto-autokinisi-spanos640

Επίσης, έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για την καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες ενώ το φυλασσόμενο και δωρεάν παρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα.

Advertisement