Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot: Online υπηρεσίες

Ελλάδα 7:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot: Online υπηρεσίες

ΑΓΟΡΑ

Peugeot: Online υπηρεσίες

ΑΓΟΡΑ

Το καλοκαίρι πέρασε και ήρθε η ώρα για το προγραμματισμένο service του αυτοκινήτου σας. Η Peugeot απλοποιεί τις διαδικασίες και σας δίνει την ευκαιρία να το κάνετε από τον υπολογιστή, το tablet η το smartphone σας.

Advertisement
Advertisement

Με ένα κλικ στο peugeot.gr, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, η συντήρηση του αυτοκινήτου  γίνεται εύκολη.

Η δουλειά έχει ξεκινήσει με έντονους ρυθμούς και ο Covid-19 παραμένει στην ζωή μας. Εσείς δεν έχετε χρόνο για χάσιμο και θέλετε να κρατήσετε τις αποστάσεις και την ασφάλειάς σας.

Αν με αυτές τις συνθήκες η διαδικασία της συντήρησής του αυτοκινήτου σας φαίνεται αξεπέραστο πρόβλημα στην Peugeot δεν είναι έτσι. Η Γαλλική μάρκα, που έχει ταυτίσει το όνομά της με την χρηστικότητα και στις υπηρεσίες after sales, προσφέρει πλέον, μέσω του peugeot.gr τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να γλυτώσουν χρόνο και κόπο, κλείνοντας ένα προσωποποιημένο ραντεβού με τους τεχνικούς της, από τον υπολογιστή, το tablet η απλά από το smartphone τους. Με την υπηρεσία «online ραντεβού», μπορείτε να οργανώσετε την τακτική συντήρηση, την επισκευή  του αυτοκίνητου σας, έναν διαγωνιστικό έλεγχο ή ακόμα και για την τοποθέτηση αξεσουάρ με ακρίβεια και άνεση, χωρίς να βγείτε από το σπίτι, η τον χώρο εργασίας σας.

Advertisement
Advertisement

Με ένα κλικ στο www.peugeot.gr , μέσα σε ελάχιστα λεπτά, μπορείτε να επιλέξετε το είδος συντήρησης ή επισκευής για το αυτοκίνητό σας να βρείτε (από τον ψηφιακό χάρτη) τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που βρίσκεται κοντά σας και να ενημερώσετε το τμήμα επισκευών, ώστε αυτοί, να περιμένουν και να φροντίσουν το αυτοκίνητό σας, γνωρίζοντας ακριβώς τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Η εφαρμογή, προβάλλει όλες τις διαθέσιμες ώρες και μέρες για κάθε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, ώστε να επιλέξετε ακριβώς αυτή που σας εξυπηρετεί, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία (και τις μετακινήσεις).

«Κλείστε» από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας, ένα ραντεβού στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Peugeot της επιλογής σας, εύκολα και γρήγορα. Η νέα υπηρεσία online ραντεβού λειτουργεί για όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Peugeot: Επιλεγμένα μεταχειρισμένα με λίγα χιλιόμετρα

Peugeot: 5ετής εγγύηση και μοναδικές προσφορές!

Έξυπνη καμπάνια after sales από τη Peugeot

Advertisement