Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot: 5ετής εγγύηση και μοναδικές προσφορές!

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot: 5ετής εγγύηση και μοναδικές προσφορές!

ΝΕΑ

Peugeot: 5ετής εγγύηση και μοναδικές προσφορές!

ΝΕΑ

Η Peugeot βασισμένη στις πρωτοποριακές αξίες της και επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία των μοντέλων της, προσφέρει επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης στα πέντε χρόνια και μια σειρά από μοναδικές after sales προσφορές.

Advertisement
Advertisement

Η επέκταση της εγγύησης ισχύει για όλη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Peugeot.

Το προϊόν αυτό είναι συνέχεια της ήδη υπάρχουσας διετούς εγγύησης του κατασκευαστή Automobiles Peugeot, διέπεται από τους ίδιους όρους και παρέχει τις ίδιες καλύψεις καθ’ όλη την διάρκεια των 5 ετών. Παράλληλα, το νέο πρόγραμμα παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους κατόχους επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων Peugeot να επεκτείνουν την υπάρχουσα εργοστασιακή εγγύηση των αυτοκινήτων τους στα πέντε χρόνια. Παράλληλα, οι μοναδικές after sales προσφορές της εταιρείας, εξασφαλίζουν σε εσάς και το αυτοκίνητό σας, την άριστη κατάσταση που κάθε μέρα επιθυμείτε.

Advertisement
Advertisement

Τώρα το δίκτυο των επίσημων επισκευαστών της Peugeot σας προσφέρει έκπτωση έως 45% στην επισκευή φανοποιείας του αυτοκινήτου σας, για να σας δώσει ένα ακόμα κίνητρο προκειμένου να επιμένετε πάντα για το καλύτερο όταν πρόκειται για το Peugeot σας. Σε περίπτωση που εμπλακεί το αυτοκίνητό σας σε ατύχημα, έχετε το δικαίωμα να επιλέξτε που θα το επισκευάσετε. Αν μετά από ένα ατύχημα θέλετε το αυτοκίνητό σας να επιστέψει γρήγορα στο δρόμο, η Peugeot και το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της έχει τη λύση. Ίσως ο ασφαλιστής ή η  ασφαλιστική εταιρία, σας συστήσει ένα γενικό φανοποιείο επισκευής οχημάτων, αλλά προφανώς και δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την ποιότητα της επισκευής του δικού σας Peugeot, παρά μόνο θέλουν να κρατήσουν τα κόστη της επισκευής χαμηλά.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως η Peugeot είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει στους πελάτες της μια πραγματικά εξαιρετική και διαφανή σχέση ποιότητας/τιμής. Ακριβώς πάνω σε αυτή την αρχή της, η Peugeot έχει δημιουργήσει κάποια μοναδικά πακέτα συντήρησης για αυτοκίνητα με ηλικία από 5 έως 15 έτη. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε κάποια επισκευή επιμείνετε για την ποιότητα των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν στο αυτοκίνητό σας και μη διστάσετε να ζητήστε εγγράφως την εγγύηση τους. Εάν λοιπόν θέλετε το καλύτερο για το Peugeot σας επιμείνετε στο δίκτυο των επισήμων επισκευαστών Peugeot. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Peugeot Ελλάς.

Advertisement

Δείτε ακόμα: Στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων η Peugeot

Advertisement

Κλείστε online ραντεβού στην Peugeot

Peugeot e-208: Το γρηγορότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο