Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot: Νέες εκδόσεις Smart Diversity

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Peugeot: Νέες εκδόσεις Smart Diversity

ΑΓΟΡΑ

Peugeot: Νέες εκδόσεις Smart Diversity

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot (εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη) έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει μια μοναδική στρατηγική που ακούει στο όνομα «Smart Diversity». Αυτή αφορά στην ριζική ανανέωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού των best-seller μοντέλων της, προσφέροντας πλήθος επιλογών και σημαντικά προνόμια στους πελάτες της. Οι εκδόσεις αυτές έχουν με πλουσιότερο εξοπλισμό ασφαλείας, άνεσης, και 4 επιλογές κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

 

Τα μοντέλα Peugeot 208, SUV 2008 και SUV 3008 διατίθενται σήμερα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων σε νέες εκδόσεις «Smart Diversity» με μοναδικά οφέλη όπως:

  • Πλουσιότερος εξοπλισμός ασφαλείας
  • Πλουσιότερος εξοπλισμός άνεσης

Τέσσερις επιλογές κινητήριων συνόλων (βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικές, full electric) με αυξημένη οικονομία και μειωμένα επίπεδα εκπομπών ρύπων. Η Peugeot αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους καθαρότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Ευρώπη σημειώνοντας εξαιρετικά χαμηλό μέσο όρο ρύπων ανά όχημα. Τα τεχνολογικά επίπεδα της Peugeot εξασφαλίζουν ότι δεν μετακυλίεται το κόστος έρευνας και ανάπτυξης που σχετίζεται με την εναρμόνιση της μάρκας με τις προδιαγραφές ρύπων της ΕΕ στον τελικό καταναλωτή – κάτι που δίνει σημαντικό προβάδισμα της μάρκας έναντι του ανταγωνισμού.

Advertisement
Advertisement

Η εμπορική πορεία της Peugeot επιβεβαιώνει την ορθότητα της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει η μάρκα, δημιουργώντας αφενός την σωστή γκάμα μοντέλων, εκδόσεων, κινητήριων συνόλων και αφετέρου προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως ο ξεχωριστός σχεδιασμός, η τεχνολογική πρωτοπορία, η δυναμική οδήγηση αλλά και η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot 208: Πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη
Οι τεχνολογίες του νέου Peugeot 3008
Ιδού ο νικητής του Ελληνικού «CAR OF THE YEAR 2021»