Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot 301: Το sedan της μοντέρνας εποχής

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 301: Το sedan της μοντέρνας εποχής

ΑΓΟΡΑ

Peugeot 301: Το sedan της μοντέρνας εποχής

ΑΓΟΡΑ

Αν τα hatchback είναι τα πρακτικά και λειτουργικά οχήματα, τα sedan παραμένουν στην κορυφή της άνεσης. Το Peugeot 301 φέρνει λίγη από την old fashion αίσθηση, πολυτέλειας/ άνεσης σε συνδυασμό με μοντέρνα τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

 

Έχετε πολλούς λόγους για να επιλέξετε το 301 εκτός από την παραδοσιακή άνεση. Εμείς σας δίνουμε ακόμη τρεις: Design νέας γενιάς, τεχνολογία/πρακτικότητα και Οικονομία στην καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιασμός νέας γενιάς

Old fashion μόνο σε ότι παραδοσιακά αξίζει. Το νέο Peugeot 301 εκφράζει την καινούργια στιλιστική ταυτότητα της μάρκας. Με τη δυναμική και μοντέρνα εμφάνισή του, το νέο 3 όγκων σεντάν 301 ξεχωρίζει από την κάθετη μάσκα, τα απόλυτα εναρμονισμένα με το αμάξωμα εμπρός φωτιστικά σώματα, και τις ρευστές σχεδιαστικές του γραμμές. Τα εμπρός LED φώτα με την τοξοειδή εμφάνιση τονίζουν ακόμα περισσότερο τον high-tech σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Νέο Peugeot e-208: Η ώρα της ηλεκτροκίνησης

Advertisement

Ανοίγοντας την πόρτα του αποκαλύπτεται ένα σύγχρονο εσωτερικό, με το λευκό φόντο των οργάνων να αποτελεί ξεχωριστή αισθητική λεπτομέρεια. Καθίστε πίσω από το τιμόνι και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της εργονομικής θέσης οδήγησης. Στην αίσθηση της κομψότητας και του μοντέρνου design που αποπνέει το εσωτερικό του 301, καθοριστικό ρόλο παίζει και η μεγάλη οθόνη αφής των 7″ στην κεντρική κονσόλα.

Τεχνολογία και λειτουργικότητα 

Advertisement

Όλες οι λειτουργίες δικτύωσης του Peugeot 301 συγκεντρώνονται σε αυτήν. Γρήγορη και άμεση σε ανταπόκριση χάρη στην σύγχρονη τεχνολογία της, η συγκεκριμένη οθόνη μεταδίδει οπτικοποιημένες πληροφορίες από την κάμερα οπισθοπορείας, και το σύστημα πλοήγησης TomTom 3Di. Εμφανίζει επίσης και το περιεχόμενο του συμβατού μέσω MirrorLink , Android Auto  και Apple Carplay smartphone σας, χάρη στο λογισμικό δικτύωσης Mirror Screen Triple Play το πρώτο που ενσωματώνεται σε αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Tόσο ο οδηγός, όσο και οι υπόλοιποι 4 επιβάτες, απολαμβάνουν τα ποιοτικά καθίσματα. Το πορτμπαγκάζ – από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία του – προσφέρει αποθηκευτικό χώρο που ξεκινά από τα 506dm 3  (VDA 210) και φτάνει με μία απλή κίνηση, μέχρι και τα 1,332dm 3 , χάρη στη δυνατότητα τμηματικής αναδίπλωσης (2/3 ή 1/3) των πίσω καθισμάτων.

Peugeot GTi: Η επιστροφή

Advertisement

Το νέο 3 όγκων σεντάν 301 σας εξασφαλίζει ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ακόμα και στη βασική του έκδοση. Το αυτοκίνητο διαθέτει ABS, ESP, σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος πανικού, και σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών. Το νέο μοντέλο μπορεί να εφοδιαστεί με έως και 4 αερόσακους (μετωπικούς & πλευρικούς), οι πίσω επιβάτες διαθέτουν ζώνες ασφαλείας 3 σημείων, ενώ στα πίσω καθίσματα υπάρχουν άγκιστρα στήριξης παιδικού καθίσματος τύπου IsoFix.

Οικονομία 

Τέλος οι κινητήρες του Peugeot 301 καλύπτουν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6.2. Στις εκδόσεις με βενζινοκινητήρα, το 301 κινεί ένας 1.2L PureTech 82. Οι εκδόσεις με κινητήρα diesel, εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.5L BlueHDi 100 S&S που προσφέρει υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση.