Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Opel Ελλάς: Διοικητικές αλλαγές

Ελλάδα 4:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Ελλάς: Διοικητικές αλλαγές

ΑΓΟΡΑ

Opel Ελλάς: Διοικητικές αλλαγές

ΑΓΟΡΑ

Από την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, η Opel Ελλάς , εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου Συγγελίδη.

Advertisement
Advertisement

Οι διοικητικές αλλαγές αφορούν τις θέσεις του Chief Operating Officer, την θέση του Εμπορικού Διευθυντή και την προσθήκη ενός ακόμη μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, ανακοινώνονται οι κάτωθι διοικητικές αλλαγές: Τη θέση του Chief Operating Officer αναλαμβάνει ο κος Δημήτρης Καββούρης.

Ο κος Τάσος Αραμπατζής, αναβαθμίζεται σε Εμπορικό Διευθυντή, έχοντας πλέον υπ’ ευθύνη του τις δραστηριότητες Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Opel, ενώ μετέχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Advertisement
Advertisement

Ο κος Αραμπατζής με πολυετή εμπειρία στο χώρο, έχει καλύψει επιτυχημένα διάφορες διοικητικές θέσεις, με πιο πρόσφατη αυτή του Διευθυντή Πωλήσεων.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται και ο κος Αντώνης Καλοδήμου, μέχρι πρότινος Δ/ντής Λογιστηρίου, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του Οικονομικού Τμήματος.

Advertisement

Ο Όμιλος Συγγελίδη είχε ξεκινήσει τις συνομιλίες με την Opel στα μέσα του 2018 και μάλιστα τα πρώτα δημοσιεύματα αναρτήθηκαν το καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο τον Φεβρουάριο του 2019 το ίδιο το εργοστάσιο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την επιτυχημένη δραστηριότητα στην Ελλάδα μέσω της οικογένειας Συγγελίδη.

Advertisement

Όπως χαρακτηριστικά είχε ανακοινωθεί τότε από την Opel Hellas το εργοστάσιο αναπτύσσει περαιτέρω την επιχειρηματική της στρατηγική σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές ώστε να γίνει πιο ευέλικτη, ευπροσάρμοστη και αποδοτική όπως περιγράφεται στο στρατηγικό σχέδιο PACE!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μεγαλύτερη αυτονομία για τα Corsa-e και Mokka-e
Opel Grandland: Ασφάλεια με night vision (video)
Opel: Άνεση και θαλπωρή το χειμώνα

Advertisement