Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Nissan Navara για τη Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nissan Navara για τη Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας

Fleet Cars

Nissan Navara για τη Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας

Fleet Cars

Πρόσφατα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης  Ηγουμενίτσας (Δ.Ε.Υ.Α.Η) προμηθεύτηκε τέσσερα Nissan Navara, για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της.

Advertisement
Advertisement

Η προμήθεια των συγκεκριμένων Nissan NAVARA πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ήπειρος 2014 – 2020”,

 

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που θυμίζει SUV, το Navara διαθέτει εντυπωσιακή  off-road ικανότητα, αντοχή  αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Advertisement
Advertisement

Η προμήθεια των συγκεκριμένων Nissan Navara πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ήπειρος 2014 – 2020”, στον άξονα προτεραιότητας 2, “Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη” και με κεφάλαια που προέρχονται από συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα Navara της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας είναι όλα King Cab (μίαμιση καμπίνα) και δυνατότητα μεταφοράς 4 ατόμων (σε μικρή απόσταση με πολλές παραχωρήσεις) και εξοπλισμό Pro έχει Συνολικό ύψος: 1822-1826 mm, Συνολικό μήκος: 5210-5255 mm, Συνολικό πλάτος: 2085 mm (με ανοιγμένους καθρέπτες) Ύψος: 474 mm (ύψος φόρτωσης)Μήκος: 1788 mm (στο πάτωμα) και πλάτος: 1560 mm (μέγιστο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε δύσκολες συνθήκες κάνουν την εμφάνιση τους τα μαχόμενα αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ.
Nέα αυτοκίνητα για την Πολεμική Αεροπορία
Αυτά είναι τα νέα pick-up της ΕΛΑΣ