Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Nέα αυτοκίνητα για την Πολεμική Αεροπορία

Ελλάδα 12:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέα αυτοκίνητα για την Πολεμική Αεροπορία

ΑΓΟΡΑ

Nέα αυτοκίνητα για την Πολεμική Αεροπορία

ΑΓΟΡΑ

Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά το  pickup της Nissan για την υποστήριξη του επιχειρησιακού της έργου.

Advertisement
Advertisement

Με 26 Nissan Navara DC Acenta (διπλοκάμπινα) ενισχύθηκε η Πολεμική Αεροπορία

Στην άμεση ενίσχυση  των αεροπορικών βάσεων της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με 26 pickup οχήματα του Nissan Navara, προχώρησε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Τα συγκεκριμένα οχήματα που με την ποιότητα και τις δυνατότητές τους κέρδισαν την απόλυτη εμπιστοσύνη του ΓΕΑ, θα εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο των αεροπορικών βάσεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Advertisement
Advertisement

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, το Navara διαθέτει εντυπωσιακή  off-road ικανότητα, αντοχή  αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις του στρατευσίμου αλλά και μόνιμου προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Με το μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης να φτάνει τα 3.500 κιλά (εξαρτάται από την έκδοση) η δυνατότητα ρυμούλκησης είναι σχεδιασμένη ειδικά για το Navara, ξεκινώντας από το μέγιστο μήκος του μέχρι το πλήρως καλυμμένο πλαίσιο τύπου σκάλας και τα βαρέως τύπου περιφερειακά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων φρένων και ψύξης.

 

Advertisement

Με δυνατότητα φόρτωσης (1.100 κιλά), το φορτίο είναι ασφαλές, χάρη  στο επαναστατικό σύστημα C-channel. Με στηρίγματα αλουμινίου, βαρέως τύπου, για άνετη κίνηση στα κανάλια της καρότσας και, κατά συνέπεια, απίστευτη προσαρμοστικότητα.

Advertisement

Τέλος οπουδήποτε και προκύψει επιχειρησιακή ανάγκη και με οποιεσδήποτε συνθήκες, το Nissan Navara θα φτάσει με την αργή και γρήγορη τετρακίνηση, καθώς επίσης και με το κλείδωμα του πίσω διαφορικού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιδού το πρώτο Ελληνικό Rafale
Rafale: Πως τα «αόρατα» γεράκια ισοπέδωσαν την Τουρκική βάση (video)
Έρχεται νέο, πιο ασυγκράτητο Nissan Navara (+video)

Advertisement