Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Nissan Micra με νέες τιμές

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nissan Micra με νέες τιμές

ΑΓΟΡΑ

Nissan Micra με νέες τιμές

ΑΓΟΡΑ

Η ιαπωνική εταιρεία καθιστά πιο προσιτή την απόκτηση του μικρού της μοντέλου, μειώνοντας την τιμή της βασικής έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Το φρεσκαρισμένο Nissan Micra βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στην ελληνική αγορά προσφερόμενο με πολλές επιλογές εξατομίκευσης και σε νέες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της N-Sport. Πριν από λίγες ώρες η ιαπωνική εταιρεία ανανέωσε τον τιμοκατάλογο του supermini, καθιστώντας ακόμα πιο προσιτή την απόκτηση του.

Αναφορικά με τη νέα έκδοση Ν-Sport, αυτή περιλαμβάνει γυαλιστερά μαύρα μπροστινά, πίσω και πλαϊνά φινιρίσματα και νέα ομόχρωμα καλύμματα καθρεπτών, ζάντες Perso των 17 ιντσών, όπως και full LED προβολείς και φώτα ομίχλης. Στο εσωτερικο δεσπόζουν εργονομικά καθίσματα με ένθετα Alcantara, ενώ αντίστοιχη είναι και η επένδυση στο ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Techna, ενσωματώνει προηγμένα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης συμπεριλαμβανομένης της κάμερας Intelligent Around View Monitor της Nissan, που υποστηρίζει τους οδηγούς να ανταπεξέρχονται με ασφάλεια και ευκολία  σε δύσκολα σενάρια στάθμευσης. Το σύστημα διατίθεται με ανίχνευση κινούμενων αντικειμένων και προειδοποίηση τυφλού σημείου.

Σημειώνεται πως το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, με πλοήγηση TomTom, διατίθεται προαιρετικά σε όλες τις εκδόσεις, αρχής γενομένης από την  Acenta.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Nissan Micra εδρεύει ένας 1.000αρης turbo βενζινοκινητήρας των 92 PS που είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d, προσφέροντας βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές.

Advertisement

Παράλληλα το Micra, είναι διαθέσιμο με τον ίδιο κινητήρα και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το τελευταίο διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο “εκλεπτυσμένη” παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό,  σε σύγκριση με ένα συμβατικό κιβώτιο CVT. Αυτό γίνεται εμφανές, όταν πατηθεί “επιθετικά” το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step,  προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Advertisement

Κατόπιν ανανέωσης του τιμοκαταλόγου, το ανανεωμένο Nissan Micra έχει αρχική τιμή 14.190 ευρώ, η οποία αφορά τη βασική έκδοση με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. To Nissan Micra με το αυτόματο κιβώτιο ξεκινά από 16.190 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες προσφέρονται εδώ: www.nissan.gr

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tο Nissan 400Z δεν θα είναι υβριδικό
Newsauto Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο Nissan 400Z
To Nissan 400Z που θα θέλαμε να δούμε