Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Nissan Alpha AutoTeam: Στην 1η Θέση

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan Alpha AutoTeam: Στην 1η Θέση

ΑΓΟΡΑ

Nissan Alpha AutoTeam: Στην 1η Θέση

ΑΓΟΡΑ

Η Alpha AutoTeam A.E. είναι Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής των επιβατηγών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Nissan, προσφέροντας πλήρως καθετοποιημένες υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan Alpha AutoTeam κατακτά την 1η θέση στις πανελλαδικές πωλήσεις

Ενισχύοντας την πρωταγωνιστική της παρουσία στο δίκτυο επισήμων εμπόρων/επισκευαστών των αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στις πανελλαδικές πωλήσεις επιβατηγών και φορτηγών αυτοκινήτων Nissan για το έτος 2020. Υιοθετώντας μία αμιγώς πελατοκεντρική πολιτική, έχοντας ως κύριο μέλημά της την ικανοποίηση των μοναδικών αναγκών του κάθε καταναλωτή, κατάφερε να την εμπιστευθούν εκατοντάδες πελάτες για την απόκτηση του νέου τους Nissan.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα 2500 τ.μ. οι οποίες περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως την έκθεση καινούριων αυτοκινήτων, το συνεργείο, τα ανταλλακτικά, το τμήμα των αξεσουάρ, το φανοποιείο, τον φούρνο βαφής, τον χώρο φύλαξης και προετοιμασίας,  καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο παράδοσης των καινούριων αυτοκινήτων. Ξεχωριστή εγκατάσταση αποτελεί το τμήμα αγορών, ανταλλαγών και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan Alpha AutoTeam συνεχίζει, με έμφαση την ικανοποίηση των πελατών της, στις υπηρεσίες after sales προσφέροντάς τους προνομιακές διαδικασίες και προγράμματα για την συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην Ελλάδα!
Στην Ελλάδα το πρώτο υβριδικό Nissan Qashqai 3ης γενιάς (+video)
Πόσο κοστίζει να έχεις ένα Nissan GT-R; (+video)