Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη SsangYong

Ελλάδα 0:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη SsangYong

ΑΓΟΡΑ

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη SsangYong

ΑΓΟΡΑ

Ήταν δεδομένο πως το νέο Tivoli θα έφερνε νέο αέρα στις πωλήσεις της SsangYong και τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε χαρίζοντας στην κορεάτικη μάρκα πωλήσεις ρεκόρ για το 2015!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, η SsangYong ανακοίνωσε παγκόσμιες πωλήσεις της τάξης των 144.764 μονάδων για τη χρονιά που έφυγε, εκ των οποίων 99.664 μονάδες αφορούν σε πωλήσεις στην εγχώρια αγορά της Κορέας και 45.100 μονάδες αφορούν σε εξαγωγές.

Έτσι η SsangYong Motor ξεπέρασε το στόχο των 140.000 αυτοκινήτων παγκοσμίως για 3η συνεχόμενη χρονιά, χάρη, κυρίως, στις πωλήσεις του νέου της compact SUV. Πιο συγκεκριμένα το νέο Tιωολι έχει σημειώσει το μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων σε όλη την πολυετή παρουσία της φίρμας, πουλώντας 63.693 μονάδες παγκοσμίως. Αυτό το νούμερο ξεπερνάει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το προηγούμενο ρεκόρ του Rexton, που, εν έτει 2004, είχε πουλήσει 54.274 αυτοκίνητα παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα για το μήνα Δεκέμβριο του 2015, η SsangYong πούλησε 15.116 αυτοκίνητα, καταγράφοντας τον πιο επιτυχημένο εμπορικά μήνα του χρόνου, αλλά και μια αύξηση της τάξης του 37,4%, από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Interior - driving640

O CEO της SsangYong Motors, Choi Johng-sik, είπε σχετικά: «Το 2015 η SsangYong διατήρησε τη συνεχή ανάπτυξη για 6η χρονιά στην εγχώρια αγορά, καταφέρνοντας τα υψηλότερα νούμερα πωλήσεων μετά από 12 χρόνια. Σκοπεύουμε να ενδυναμώσουμε τις παγκόσμιες πωλήσεις μας, εστιάζοντας στο TIVOLI, καθώς και στο νέο μας μοντέλο που βασίζεται σε αυτό και προετοιμάζουμε να παρουσιάσουμε άμεσα, στις αρχές της νέας χρονιάς».

Advertisement

Οδηγήσαμε το Tivoli στη Γερμανία. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.