Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης για μοντέλα της Volkswagen

Ελλάδα 1:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης για μοντέλα της Volkswagen

ΑΓΟΡΑ

Νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης για μοντέλα της Volkswagen

ΑΓΟΡΑ

Το «Volkswagen MORE for you» είναι ένα νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο κάνει την απόκτηση ενός μοντέλου Volkswagen, πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το διακριτικό τίτλο Volkswagen MORE for you, συγκεντρώνονται όλες οι δυνατότητες και τα προνόμια που μπορεί να απολαύσει σήμερα ο υποψήφιος αγοραστής ενός αυτοκινήτου.

Για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε αυτόν που έχει ως προτεραιότητα το οικονομικό όφελος μιας ειδικής προσφοράς ή το bonus από online κράτηση όσο και σε εκείνον που θέλει το αυτοκίνητό του σήμερα, αλλά τον ενδιαφέρει είτε η καθυστέρηση έναρξης της αποπληρωμής του, είτε ένα προνομιακό επιτόκιο σε πακέτο ευέλικτης χρηματοδότησης.

Advertisement
Advertisement

Το Volkswagen MORE for you προσφέρει ένα πλήθος προνομίων, που κάποιος μπορεί να λάβει είτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένα, ανάλογα με το πώς επιθυμεί να αγοράσει το αυτοκίνητο. Ενδεικτικά:

–           προνομιακό όφελος απόκτησης έως 3.000 €
–           Online Bonus με Online κράτηση αυτοκινήτου
–           4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
–           4 χρόνια δωρεάν service
–           εξάμηνη δωρεάν ασφάλιση
–           προνομιακό επιτόκιο 3,5%
–           μηδενική προκαταβολή
–           πληρωμή 1ης δόσης μετά από 6 μήνες (ισχύει για παραγγελίες/αγορές μέχρι τις 30/6, κατόπιν το διάστημα αυτό ορίζεται στους 4 μήνες)

Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αποκτήσει ένα μοντέλο με χρηματοδότηση της αγοράς του, το Volkswagen MORE for you προσφέρει και εδώ την πιο ευέλικτη λύση.

Advertisement

Το πρόγραμμα, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Volkswagen Financial Services, προσφέρει τις επιλογές Classic Credit και Auto Credit, που δίνουν προτεραιότητα είτε σε μηδενική προκαταβολή και επιθυμητό χρόνο αποπληρωμής, είτε σε χαμηλότερο επιτόκιο, αντίστοιχα.

Advertisement

Αν και το νέο πρόγραμμα ισχύει και καλύπτει όλα τα μοντέλα της Volkswagen, εντούτοις λανσάρεται με αφορμή την καμπάνια της μάρκας για τη γκάμα των SUV της, την πιο πλήρη σήμερα στην αυτοκινητοβιομηχανία, μετά και το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου T-Roc Cabriolet, του πρώτου και μοναδικού cabrio μοντέλου στα compact SUV.

Με κεντρικό μήνυμα «η πόλη μου, οι δρόμοι μου, οι επιλογές μου, οι ορίζοντές μου, το SUV μου», τα SUV της Volkswagen, με το πρόγραμμα Volkswagen MORE for you, γίνονται πιο προσιτά από ποτέ, με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης και δόση που ξεκινά από μόλις 159€/μήνα.