Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης από τη Spotawheel

Ελλάδα 21:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης από τη Spotawheel

ΑΓΟΡΑ

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης από τη Spotawheel

ΑΓΟΡΑ

Σας προβληματίζει η αγορά ενός οχήματος από «δεύτερο χέρι»; Η Spotawheel σχεδιάστηκε με μόνο σκοπό να εξαλείψει την ανασφάλεια κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, παρέχοντας μεταξύ άλλων 7 ημέρες επιστροφής χρημάτων για οποιοδήποτε λόγο, για κάθε αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Με την υποστήριξη του επενδυτικού σχήματος «Venture Friends» και μέσα σε μόλις 6 μήνες λειτουργίας, η Spotawheel έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 2.500 ανθρώπους να αγοράσουν ή να πουλήσουν το επόμενό τους αυτοκίνητο. Πλέον παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα της τραπεζικής χρηματοδότησης, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση της στην αγορά.

Είναι χαρακτηριστική η προσφορά που ισχύει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και αφορά προνομιακό, επιδοτούμενο από τη Spotawheel, επιτόκιο 8.5%, (χωρίς προκαταβολή μέχρι 30/10/2016).

Συγκεκριμένα, μόνο μέχρι τέλος Οκτωβρίου, η Spotawheel προσφέρει στους φίλους της την ευκαιρία να αγοράσουν ένα από τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που θα βρουν στο online showroom με 8,5% επιτόκιο (το χαμηλότερο της αγοράς), μηδενική προκαταβολή και χωρίς έξοδα φακέλου!

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικά προσφοράς χρηματοδότησης
Ελάχιστη Προκαταβολή: 0%
Ονομαστικό Επιτόκιο:  8,5% (πλέον εισφοράς 0,6% βάσει Ν. 128/75)
Έξοδα φακέλου: 0€

Μέσα από το www.spotawheel.gr θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε όχημα, φωτογραφικό υλικό και βίντεο καθώς και το πόρισμα του κορυφαίου τεχνικού ελέγχου 180 σημείων της Spotmechanic.

Μπορείτε να κλείσετε test drive online στο και να αγοράσετε το αυτοκίνητο που σας αρέσει, πλέον και με προνομιακή χρηματοδότηση!