Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς ενός καλού μεταχειρισμένου

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς ενός καλού μεταχειρισμένου

ΝΕΑ

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς ενός καλού μεταχειρισμένου

ΝΕΑ

Η αγορά αυτοκινήτου είναι μία διαδικασία που απαιτεί έρευνα, χρόνο και πολύ διάβασμα – ειδικότερα όταν πρόκειται για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορεί να είναι μία διαδικασία εύκολη, γρήγορη, που μπορεί να πραγματοποιήσει ο καθένας με απόλυτη διαφάνεια. Η Spotawheel, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη start-up εταιρία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δείχνει το δρόμο προς τη σωστή αγορά ενός πραγματικά καλού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου – του αυτοκινήτου που #sou_aksizei!

Tip #1: Βεβαιώσου τί αυτοκίνητο ψάχνεις

Advertisement
Advertisement

Προτού ξεκινήσεις τη σοβαρή έρευνα για να εντοπίσεις το καλύτερο deal στο αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει, καθόρισε τις ανάγκες και το διαθέσιμο budget σου. Επιπλέον, για να βρεις το αμάξι που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να αναρωτηθείς… «Ποια είναι τα συνήθη προβλήματα του συγκεκριμένου μοντέλου;» – μέσω του άκρως χρήσιμου Spotawheel Inforoom μπορείς να εντοπίσεις τα υπέρ & κατά του εκάστοτε μοντέλου αυτοκινήτου που σε ενδιαφέρει ώστε να γνωρίζεις ακριβώς τι να προσέξεις και ποια σημεία χρειάζονται περισσότερο έλεγχο σε κάθε μοντέλο.

Tip #2: Αξιοποίησε τη δυνατότητα του test drive στο έπακρο

Κατόπιν του παραπάνω διαβάσματος, σειρά έχει το test drive – είναι η στιγμή που ο ενδιαφερόμενος καταλαβαίνει εάν ένα αυτοκίνητο του κάνει.. κλικ! Το test drive δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μία διαδικασία ρουτίνας καθώς εκεί μπορούν να εντοπιστούν τυχόν ατέλειες του οχήματος. Η Spotawheel, όντας η μόνη εταιρία που πραγματικά αναγνωρίζει την αξία του ποιοτικού test drive, σου δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει εντελώς δωρεάν στις εγκαταστάσεις της στην Παλλήνη. Ωστόσο αν δεν έχεις χρόνο να επισκεφτείς το car show center, η Spotawheel σου δίνει τη λύση φέρνοντας το αμάξι στην πόρτα σου για test drive και πάλι free of charge! Παράλληλα, σε περίπτωση που πραγματοποιήσεις την αγορά σου online, έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις το αυτοκίνητο εντός 7 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς άβολες ερωτήσεις. Είναι σα να έχεις το αυτοκίνητο για ένα 7ήμερο test drive, δοκιμάζοντάς το όσο θες!

Advertisement

Tip #3: Έλεγξέ το!

Advertisement

Όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στις σχετικές αγγελίες είναι «άριστης ποιότητας» – μόνο όμως ο ειδικός με τα εξειδικευμένα εργαλεία του μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό. Για το λόγο αυτό, πριν την αγορά ενός οποιουδήποτε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πρέπει να προηγηθεί τεχνικός έλεγχος. Πολλές εταιρίες ακόμα και σήμερα δεν επιτρέπουν να ελεγχθεί το αμάξι από τρίτους, η Spotawheel όμως όχι απλά το επιτρέπει αλλά το συστήνει ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ παράλληλα προσφέρει γραπτό τεχνικό έλεγχο 200+ σημείων για κάθε αυτοκίνητο εντελώς δωρεάν, καινοτομώντας για ακόμα μία φορά. Εκτός από το γραπτό τεχνικό έλεγχο, οφείλεις να ζητήσεις και το βιβλίο service του αυτοκινήτου που σε ενδιαφέρει, προκειμένου να ενημερωθείς για το σωστό τρόπο συντήρησης και να εξακριβώσεις τα σωστά χιλιόμετρα – η Spotawheel βέβαια θα σε προλάβει και θα στο δείξει πριν καν το ζητήσεις!

Tip #4: Μία ανάσα πριν πεις το «ναι», τσέκαρε τι ισχύει με την εγγύηση!

Την εγγύηση θα τη συναντήσεις σε πολλούς εμπόρους αυτοκινήτων, λίγες είναι όμως οι περιπτώσεις που θα μπορείς πραγματικά να την αξιοποιήσεις. Κι αυτό, γιατί όταν θα έρθει η ώρα να τη χρησιμοποιήσεις σε κάποιο συνεργείο, θα συνειδητοποιήσεις ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις της εγγύησης ήταν τόσο θολοί που στην ουσία δεν καλύπτουν τίποτα από όσα πίστευες. Ειδικά, όταν αυτή έχει δοθεί προφορικά – και όχι γραπτά! Γι αυτό, μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και ζήτα την εγγύηση πάντα σε γραπτή μορφή. Διάβασε τους όρους και τις προϋποθέσεις που χρειάζεται να ακολουθήσεις, ώστε να είσαι καλυμμένος εάν χρειαστεί. Η Spotawheel, όντας απόλυτα σίγουρη για την ποιότητα των αυτοκινήτων που προσφέρει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δίνει δωρεάν γραπτή εγγύηση έως και 5 χρόνια σε όλα τα αυτοκίνητα! Η εγγύηση καλύπτει μία σειρά από ηλεκτρολογικά και μηχανικά μέρη και σε προφυλάσσει, ώστε να απολαμβάνεις το αυτοκίνητό σου χωρίς να ανησυχείς για τυχόν βλάβες.

Advertisement

Πάντα δίπλα στο καταναλωτή, η Spotawheel όχι απλά διαθέτει τα πιο ποιοτικά και ασφαλή μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην αγορά, αλλά έχει ως απώτερο στόχο να κάνει τη διαδικασία εύκολη και προσιτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, όσο ειδικός (ή όχι) είναι στο κομμάτι του αυτοκινήτου!

Σχετικά με την Spotawheel:

Ξεκινώντας ως μια ομάδα μηχανικών υπό το όνομα Spotmechanic που είχε ως όνειρο μία διαφανή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η Spotawheel αποτελεί τη φυσική συνέχεια αυτής της προσπάθειας, επαναπροσδιορίζοντας τον όρο ‘εμπιστοσύνη’ στο χώρο του αυτοκινήτου. Η εταιρεία είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα εμπορίας (αγορά και πώληση) μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη με βάση τη διαφάνεια και προσφέρει: Γραπτή Τεχνική Αναφορά Ελέγχου 200+ σημείων, Δωρεάν Test Drive, έως 5 Χρόνια Εγγύηση, Παράδοση σε όλη την Ελλάδα, 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, ενώ αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στον κλάδο που δίνει τη δυνατότητα και touchless αγοράς. Η Spotawheel υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από επιφανείς Έλληνες και ξένους επενδυτές, ενώ έχει συνάψει πολύτιμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Η ομάδα της Spotawheel αριθμεί αυτή τη στιγμή πάνω από 400 ανθρώπους δυναμικό και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Πολωνία, Γερμανία & στη Ρουμανία, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την απόλυτη εμπειρία των πελατών της, ιδιοκτητών και αγοραστών. Ανακαλύψτε περισσότερα στο spotawheel.gr .