Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Spotawheel: Πώς θα κάνουμε μία απόλυτα ασφαλή επένδυση για τις μετακινήσεις μας

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Spotawheel: Πώς θα κάνουμε μία απόλυτα ασφαλή επένδυση για τις μετακινήσεις μας

ΝΕΑ

Spotawheel: Πώς θα κάνουμε μία απόλυτα ασφαλή επένδυση για τις μετακινήσεις μας

ΝΕΑ

Σε μία απαιτητική καθημερινότητα που συχνά θυμίζει έναν «μαραθώνιο» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις, το όχημα που μας εξυπηρετεί στις μετακινήσεις μας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να μπορέσουμε να παραμείνουμε συνεπείς στο πρόγραμμά μας.

Advertisement
Advertisement

Κατά κάποιον τρόπο, το αυτοκίνητό μας έχει μετατραπεί σε ένα «δεύτερο» σπίτι, μέσα στο οποίο περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας, γεγονός που μας «δένει» μαζί του. Ακριβώς για αυτό, όταν είμαστε ένα βήμα πριν επενδύσουμε σε ένα νέο όχημα, θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή -από τις διαθέσιμες της αγοράς.

Και μιλώντας για την καλύτερη επιλογή στην άσφαλτο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η διάρκεια ζωής ενός οχήματος, είναι μερικά βασικά κριτήρια που χρειάζεται να λάβουμε υπόψη, πριν καταλήξουμε στην τελική μας απόφαση. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, τι γίνεται με όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα μεταχειρισμένο όχημα; Πώς μπορούν να είναι σίγουροι ότι έχουν επενδύσει σε ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, του οποίου οι μελλοντικές επισκευές δεν θα κοστίσουν περισσότερο από την αγορά του; Πώς μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα «δεθούν» με το αυτοκίνητο και όχι με τα προβλήματά του;

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν λοιπόν αρκετοί προβληματισμοί που μας κάνουν να διστάζουμε και να σκεφτόμαστε διπλά, πριν αποφασίσουμε να επενδύσουμε σε ένα μεταχειρισμένο όχημα. Έτσι αρκετοί από εμάς σκεφτόμαστε πως θέλουμε η επιλογή να ανταποκρίνεται στο χρηματικό ποσό που θα διαθέσουμε, ενώ θέλουμε να έχουμε απόλυτη γνώση σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου που παραλάβαμε. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως τα χιλιόμετρα που αναγράφονται στο καντράν δεν είναι «γυρισμένα», αλλά αυτά που έχει διανύσει πράγματι το όχημα, καθώς σε άλλη περίπτωση αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο περίπου 30% πιο ακριβά σε σχέση με την πραγματική του αξία.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πως δεν έχει κάποια εσωτερική, μηχανική βλάβη, η οποία θα εμφανιστεί απρόβλεπτα λίγους μήνες μετά την αγορά και θα απαιτεί μεγάλο κόστος επισκευής. Σε αυτούς τους προβληματισμούς, λοιπόν, απαντά η Spotawheel και μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε κορυφαία μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, εύκολα και με απόλυτη διαφάνεια.

Advertisement

Η εξασφάλιση της αξιοπιστίας του οχήματος γίνεται μέσω της Γραπτής Τεχνικής Αναφοράς Ελέγχου 200+ σημείων. Πιο αναλυτικά, οι έμπειροι μηχανικοί της Spotawheel ψάχνουν το όχημα, αναζητώντας τυχόν διαρροές, φθορές, αποδεικτικά σοβαρών ατυχημάτων και κάθε είδους πρόβλημα, τεστάροντας κάθε λειτουργία, από τα συστήματα πέδησης μέχρι τον εγκέφαλο και τον έλεγχο των καυσίμων. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις 1 στα 20 αυτοκίνητα που ελέγχει η Spotawheel περνάνε με επιτυχία την αξιολόγησή της!

Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που η Spotawheel μας προσφέρει μία ολοκληρωμένη 5ετή εγγύηση για το όχημα που θα αγοράσουμε, εντελώς δωρεάν, γεγονός που αποδεικνύει πως οι πληροφορίες που μας δίνονται στη 12σέλιδη γραπτή τεχνική αναφορά σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου, είναι απολύτως ακριβή και όχι παραπλανητικά. Σε κάθε περίπτωση, εμείς έχουμε πάντα τη δυνατότητα να ελέγξουμε το όχημα σε οποιοδήποτε συνεργείο ή αντιπροσωπεία θέλουμε, ενώ μαζί με την αγορά του οχήματος μας δίνεται και το βιβλίο των service με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες

Advertisement

Ανέπαφη αγορά με άνεση, ασφάλεια και παροχές.

Η ανέπαφη αγορά ή αν προτιμάτε η online αγορά από την άνεση του γραφείου ή του σπιτιού σας έχει μπει ουσιαστικά εδώ και λίγο καιρό στη ζωή μας και λίγες είναι οι εταιρείες που την παρέχουν. Γεγονός είναι πως όσο περισσότερο ειδικεύεται μία εταιρεία στο online και στην τεχνολογία, τόσο διασφαλίζει και τον ίδιο τον πελάτη της. Σε αυτό έχουν συμβάλλει δύο παράγοντες: η εγγύηση και οι παροχές.

Advertisement

Η εγγύηση διασφαλίζει τόσο την ποιότητα του προϊόντος όσο και τον αγοραστή και η Spotawheel παρέχει την κορυφαία εγγύηση μεταχειρισμένων στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά τις παροχές αν επιλέξετε την ανέπαφη αγορά της Spotawheel κερδίζετε αυτόματα επέκταση εγγύησης, δικαίωμα επιστροφής χρημάτων ή αλλαγής αυτοκινήτου εντός 7 ημερών και δωρεάν αποστολή σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας. Στην πράξη αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε από τον online showroom το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Spotawheel.

Μπορεί η διαδικασία που ακολουθεί η Spotawheel να μας φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, όμως, πρόκειται για μία «καθαρή» συναλλαγή, τόσο από θέμα ποιότητας του οχήματος που θα παραλάβουμε κατά την αγορά, όσο και από θέμα τίτλων ή εγγράφων που φέρει το όχημα κατά τη μεταβίβαση. Με λίγα λόγια, είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, εφόσον σκοπεύουμε να αποκτήσουμε ένα μεταχειρισμένο όχημα, με το οποίο θέλουμε να «δεθούμε» και να απολαμβάνουμε μία πιο άνετη καθημερινότητα.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ:

  • Κεντρική Διεύθυνση:
    Δεμιρδεσίου 213, Νέα Ιωνία, 142 33, Aθήνα
  • Car Showcenter:
    Λεωφ. Σπατών 17ο χιλιόμετρο, Παλλήνη, 153 51, Αθήνα
  • 210 700 2837
  • Καθημερινές 09:00-21:00
    Σάββατο 09:00-17:00
    Κυριακή 10:00-18:00 ( Call Center εξυπηρέτηση )
  • https://www.spotawheel.gr/