Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέες εκδόσεις για Kia Rio και Sportage (τιμές)

Ελλάδα 4:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις για Kia Rio και Sportage (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Νέες εκδόσεις για Kia Rio και Sportage (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Το λανσάρισμα νέων εκδόσεων για τα δημοφιλή Rio και Sportage ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia Motors. Όσον αφορά το σουπερμίνι Rio, πρόκειται για το επίπεδο εξοπλισμού Advance + (Plus), το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο με τον 1.1 diesel όσο και με τον 1.4 diesel.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η έκδοση Rio Advance + περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP, αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, hill start assist, σύστημα πλοήγησης με κάμερα οπισθοπορείας, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, σύνδεση Bluetooth, εμπρός και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικοί-θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.α. στην τιμή των 15.750 ευρώ (14.790 με απόσυρση). Το επιπλέον κόστος για το Rio 1.4 diesel είναι 1.300 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Τα Sportage Upgrade Plus και Sportage Skyview Plus διατίθενται με τον 1.7 diesel και τιμές 24.290 ευρώ (22.290 με απόσυρση) και 25.490 ευρώ (23.490 με απόσυρση), αντίστοιχα. Και σε αυτό το μοντέλο ο εξοπλισμός είναι πλούσιος. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, το cruise control, τους προβολείς ομίχλης, το δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, ενώ η έκδοση Skyview Plus περιλαμβάνει και ηλεκτρική ηλιοροφή.