Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα μειωμένη τιμή για το πλουσιότερο Renault Clio

Ελλάδα 4:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα μειωμένη τιμή για το πλουσιότερο Renault Clio

ΑΓΟΡΑ

Νέα μειωμένη τιμή για το πλουσιότερο Renault Clio

ΑΓΟΡΑ

Η έκδοση Dynamic του Renault Clio που εξοπλίζεται με τον σύγχρονο turbo βενζινοκινητήρα Energy 0.9 TCe 75hp διατίθεται πλέον με νέα χαμηλότερη τιμή.

Advertisement
Advertisement

Το Renault Clio αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της σύγχρονης αυτοκίνησης. Με 28 χρόνια ιστορίας και πάνω από 13.000.000 αυτοκίνητα στους δρόμους, η 4η γενιά του Clio παραμένει φρέσκια και επίκαιρη, συνεχίζοντας να οδηγεί την γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων πανευρωπαϊκά.

Η έκδοση Dynamic είναι αυτή που συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογική αρτιότητα του γαλλικού best seller. O εξοπλισμός της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς Full LED Pure Vision.

Τώρα, η έκδοση Dynamic του Renault Clio είναι διαθέσιμη, για πρώτη φορά, με τιμή μόλις 12.980€, εξοπλισμένη με τον σύγχρονο turbo βενζινοκινητήρα, Energy 0.9 TCe των 75 ίππων, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο εξελιγμένους υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες νέας γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Εφοδιασμένος με μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών που έχουν εξελιχθεί μέσα από την εμπλοκή της Renault με τη Formula 1, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην καθημερινή χρήση. Η χρήση turbo σε συνδυασμό με το συνολικό σχεδιασμό του κινητήρα, επιτρέπουν στον 0.9 TCe να έχει εξαιρετική ελαστικότητα, προσφέροντας δυνατό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, στοιχείο που τον καθιστά ως έναν από τους πιο οικονομικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον, ευχάριστους αλλά και τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες στην κατηγορία του.

Renault-Clio-a640 Renault-Clio-b640 Renault-Clio-c640 Renault-Clio-d640

Advertisement