Νέα χρηματοδότηση και extra υπηρεσίες για όλα τα Audi | NewsAuto.gr
ΑΓΟΡΑ

Νέα χρηματοδότηση και extra υπηρεσίες για όλα τα Audi

Η Audi δημιουργεί ένα νέο σύνολο υπηρεσιών για την αγορά ενός οποιουδήποτε νέου μοντέλου της με την ονομασία «Audi Premium Mobility», η οποία χαρίζει μια σειρά από προνόμια στον υποψήφιο αγοραστή.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Πλέον, ο πελάτης Audi μπορεί να αγοράσει το νέο του αυτοκίνητο με επιτόκιο 0%, μέσα από το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με το κύρος και την αξιοπιστία της Audi Financial Services, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής τράπεζας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, για το νέο αυτοκίνητο παρέχεται service διάρκειας 4 ετών καθώς και 5 χρόνια εγγύηση. Αναμφισβήτητα, η χρηματοδότηση, το service και η διάρκεια της εγγύησης αποτελούν τρία σημεία ιδιαίτερης βαρύτητας στην απόφαση του υποφήφιου πελάτη και το Audi Premium Mobility προσφέρει την ιδανική λύση!

car_banner_articles

Το νέο πρόγραμμα Audi Premium Mobility ισχύει για τα μοντέλα A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3 και Q5 και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.audi.gr/gr/web/el/premium-mobility/financial-services.html# ή να απευθυνθούν στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Winner of the „Golden Steering Wheel 2016”: Audi A5/Audi S5

Log In or Create an account