Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ιούλιος: Μηδενικές οι πωλήσεις της Tesla στην Ελλάδα

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιούλιος: Μηδενικές οι πωλήσεις της Tesla στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Ιούλιος: Μηδενικές οι πωλήσεις της Tesla στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Κανένα καινούριο αυτοκίνητο δεν διέθεσε η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία τον 7ο μήνα στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Μηδενικές ήταν οι πωλήσεις της Tesla στην Ελλάδα τον Ιούλιο μετά τις εντυπωσιακές επιδόσεις των προηγούμενων μηνών δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά στα στελέχη της αγοράς για την μάρκα – έκπληξη που πουλά αυτοκίνητα και στη χώρα μας χωρίς να διαθέτει κάποιο μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων ή μεγάλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων.

Ειδικότερα η Tesla στην Ελλάδα τον Ιούλιο δεν κατάφερε να πουλήσει κανένα καινούριο αυτοκίνητο αλλά στα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ καταγράφηκαν μόλις δύο πωλήσεις που αφορούν σε εισαγόμενα μεταχειρισμένα μοντέλα αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο εν μέρει ότι ίσως ήταν μόδα και… πέρασε. Κάποια στελέχη της αγοράς επισημαίνουν ωστόσο ότι τόσο η έλευση του καλοκαιριού όσο και η έλλειψη οχημάτων είναι πολύ πιθανό να έχουν επηρεάσει προς αυτή την αρνητική εξέλιξη τις πωλήσεις της αμερικανικής εταιρείας και τους επόμενους μήνες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει το ζήτημα οι μηδενικές πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων και μόλις 2 πωλήσεις εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Tesla στην Ελλάδα τον Ιούλιο αποτελούν αδιαμφισβήτητο γεγονός και κανείς δεν μπορεί να το αντικρούσει.

Άλλωστε και η Lamborghini διέθεσε 2 αυτοκίνητα στην Ελλάδα τον Ιούλιο, ένα η Rolls-Royce, 11 η Porsche και η Jaguar…

Σε επίπεδο 7μήνου η Tesla έχει πουλήσει στην Ελλάδα 332 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα  15 είναι μεταχειρισμένα γεγονός που την φέρνει στα ίδια επίπεδα με την Porsche η οποία στο 7μηνο έχει διαθέσει επίσης 331 αυτοκίνητα (καινούρια και εισαγόμενα μεταχειρισμένα).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη: «Μαϊμού» επίσημοι συνεργάτες της Tesla στην Ελλάδα
Αποκάλυψη Newsauto: Επεκτείνεται το δίκτυο φορτιστών της Tesla
Ελλάδα: Μανία με τα Tesla…