Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Με πεντάστερη Γερμανική αντεπίθεση η Οpel

Ελλάδα 18:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με πεντάστερη Γερμανική αντεπίθεση η Οpel

ΑΓΟΡΑ

Με πεντάστερη Γερμανική αντεπίθεση η Οpel

ΑΓΟΡΑ

Προβάλλοντας την γερμανική αξιοπιστία, η Opel προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service σε όλα τα αυτοκίνητά της…

Advertisement
Advertisement

Νέα δεδομένα για την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία πλέον είναι σε μία νέα τεχνολογική φάση, έχοντας ανανεώσει πλήρως όλη τη γκάμα της και έχοντας προσθέσει νέα αυτοκίνητα σ’ αυτή.

Με αυτά τα δεδομένα, η Opel αντεπιτίθεται και στην Ελλάδα τόσο προϊοντικά, όσο και τιμολογιακά, ενώ εφαρμόζοντας στην πράξη την «γερμανική αξιοπιστία» των αυτοκινήτων της δίνει δωρεάν 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service σε όλα τα μοντέλα της.

Παράλληλα για την Ελλάδα η Opel για την Ελλάδα ανακοινώνει σύντομο χρόνο παράδοσης για τα αυτοκίνητα που θα παραγγελθούν σήμερα αλλά -ιδιαίτερα σημαντικό- και εγγύηση τελικής τιμής.

Advertisement
Advertisement

Έτσι χωρίς άγχος μπορεί κάποιος να παραγγείλει σήμερα καινούργιο αυτοκίνητο, και η τιμή του να μην επηρεαστεί από τις αναμενόμενες ανατιμήσεις που θα γίνουν και λόγω αυξημένου πληθωρισμού. Παράλληλα τo νέο Opel διαθέτει 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service.


Η νέα γκάμα της Opel

Corsa
Corsa-e
Moka
Moka-e
Astra
Astra Plug-In Hybrid
Crossland
Grandland
Grandland Plug-In Hybrid
Zafira-e life

Advertisement

Λεπτομέρειες, χρηματοδοτήσεις κλπ. στις εκθέσεις της Opel σε όλη την Ελλάδα

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Opel Grandland 1.6T PHEV 225 PS
Το Opel Corsa έφτασε τα 40 και… δίνει δώρα!
Δοκιμή: Opel Astra 1.2T 130 PS