ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του ανανεωμένου Fiat Panda CNG στην Ελλάδα

Ελλάδα 5:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι τιμές του ανανεωμένου Fiat Panda CNG στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του ανανεωμένου Fiat Panda CNG στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Το ανανεωμένο Panda εξοπλίζεται με φυσικό αέριο, προσφέροντας χαμηλό κόστος χρήσης, αλλά και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι το ανανεωμένο Fiat Panda στην έκδοση με φυσικό αέριο (CNG), η οποία υπόσχεται κορυφαία οικονομία στο κόστος καυσίμου (περίπου 3 ευρώ για κάθε 100 χλμ.) αλλά και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Το Fiat Panda CNG διαθέτει δεξαμενές βενζίνης και φυσικού αερίου με χωρητικότητα 35 λτ. και 12 kg αντίστοιχα, προσφέροντας συνδυαστική αυτονομία 750 χλμ.(βάσει WLTP). Κάτω από το καπό του ιταλικού αυτοκινήτου πόλης βρίσκεται ένας τούρμπο κινητήρας 0,9 λτ. ο οποίος παράγει 80 PS.

Πέρα από τη χαμηλή κατανάλωση και το μικρό περιβαλλοντικό του αποτύπωμα το Fiat Panda CNG διατίθεται και σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού καθεμία εκ των οποίων ικανοποιεί διαφορετικές ανάγκες: Το City Cross εξοπλίζεται με off-road χαρακτηριστικά και περιπετειώδη χαρακτήρα για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ενώ η City Life «επικεντρώνεται» στις αστικές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Αμφότερες διακρίνονται για τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνει εκτός των άλλων 6 αερόσακους, μπάρες οροφής, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι και σύστημα κλιματισμού. Ειδικότερα στην έκδοση City Cross, το επίπεδο συνδεσιμότητας ανεβαίνει ακόμα υψηλότερα, χάρη στο σύστημα Uconnect με την οθόνη αφής των 7’’. Παράλληλα ο αυτόματος κλιματισμός -που επίσης βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης City Cross- προσφέρει άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως και οι ειδικές επενδύσεις από συνθετικό δέρμα, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για αντοχή στη σκληρή χρήση.

Advertisement

Η τιμή εκκίνησης του Fiat Panda CNG διατίθεται στην Ελλάδα είναι 12.650 ευρώ, ενώ χάρη στις χαμηλές εκπμπές CO2, το μοντέλο απαλλάσσεται και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Παράλληλα συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση για 5 χρόνια ή έως 200.000χλμ, ενώ αντίστοιχης διάρκειας είναι και η παροχή δωρεάν υπηρεσίας οδικής βοήθεια.

Οι τιμές του Fiat Panda CNG στην Ελλάδα:

Advertisement

Fiat Panda City Life 0.9T CNG – 12.650 – ευρώ
Fiat Panda City Cross 0.9T CNG – 14.050 ευρώ

Διαβάστε επίσης:
Στην Ελλάδα το νέο Fiat Tipo Cross (+τιμές)
To Fiat Tipo ξεπερνά τις 500.000 μονάδες
Δοκιμάζουμε το 5θυρο Fiat Tipo 1.3 MTJ

Advertisement