Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η πρώτη εμφάνιση της Silence στα social media

Ελλάδα 1:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πρώτη εμφάνιση της Silence στα social media

ΑΓΟΡΑ

Η πρώτη εμφάνιση της Silence στα social media

ΑΓΟΡΑ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η εταιρεία τεχνολογίας μικροκινητικότητας Silence ήρθε στη χώρα μας ξεκινώντας άμεσα τις επικοινωνιακές δράσεις…

Advertisement
Advertisement

Η Kosmocar A.E., μέσω της Kosmoride, έφερε στην Ελλάδα την εταιρεία τεχνολογίας Silence η οποία ξεκίνησε άμεσα την επικοινωνιακή δραστηριότητα, τόσο με την παρουσία της στο εμπορικό Golden Hall, όσο και στα social media ως Silence Hellas.

Σχετικά με το Golden διαβάστε ΕΔΩ

 

Στο Instagram:

Advertisement
Advertisement

Στο Facebook:

Η Silence, ιδρύθηκε το 2012 στη Βαρκελώνη. Είναι μία νεοφυής εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα πόλης, κατά βάση τα ηλεκτρικά scooters αλλά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης (nanocars).

Advertisement

Tα ηλεκτρικά scooters, που αποτελούν και τα βασικά προϊόντα της, διατίθενται σε δύο βασικές εκδόσεις, με την τελική ταχύτητα είτε στα 45 χλμ./ώρα, και μπορούν να οδηγηθούν από άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, είτε στα 90-110 χλμ./ώρα και την αυτονομία τους να αρκεί έως και για 149 χιλιόμετρα.

 

Advertisement

 

Η φόρτιση των Silence γίνεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση φορτιστών. Η μπαταρία μπορεί να μετακινηθεί πανεύκολα, χάρη στους ενσωματωμένους τροχούς και τη λαβή που διαθέτει ενώ φορτίζεται σε μια κοινή πρίζα σούκο.

Advertisement

Χάρη στον on board φορτιστή των 600W θα έχει φορτίσει στο 100% της χωρητικότητάς της μέσα σε μόλις 5 ώρες.

Σημειώστε πως σύντομα θα ακολουθήσει η άφιξη στην Ελλάδα και του ηλεκτρικού nanocar S04, με αυτονομία έως και 149 χιλιόμετρα, την αποσπώμενη μπαταρία, πλούσιο εξοπλισμό και -βασικό για την Ελλάδα- κλιματισμό (το μοναδικό nanocar  με κλιματισμό)…

Μείνετε συντονισμένοι…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Kosmoride αποκαλύπτει την Silence στο Golden Hall
Kosmοcar και Kosmoride έφεραν την Silence στην Ελλάδα (+τιμές video)
Mobility 2021: Kosmoride βάζει τα e-bikes στη ζωή μας