Mobility

Η Kosmoride αποκαλύπτει την Silence στο Golden Hall

Ελλάδα 5:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kosmoride αποκαλύπτει την Silence στο Golden Hall

Mobility

Η Kosmoride αποκαλύπτει την Silence στο Golden Hall

Mobility

Η Kosmoride πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά στην μικροκινητικότητα και αποκαλύπτει τα εκπληκτικά scooters της Silence στο ελληνικό κοινό.

Advertisement
Advertisement

Αυτές τις ημέρες, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, μπορεί κάποιος να γνωρίσει από κοντά τα νέα τεχνολογικά δεδομένα της ηλεκτρικής μικροκινητικότητας, τα οποία υποδεχόμαστε πλέον και στη χώρα μας.

Με τα τρία ολοκαίνουργια ηλεκτρικά Silence scooters -τα οποία θα δείτε στο Golden Hall- η Ευρωπαϊκή εταιρεία μας αποκαλύπτει το όραμα και τη θέληση της για οικολογική, οικονομική, μα πάνω από όλα σύγχρονη μετακίνηση, στις πόλεις.

Πρόκειται για τα S01 PLUS  (5,6 kWh, γκρι χρώμα), και S01 CONNECTED (5,6 kWh, μαύρο χρώμα) αλλά και το S02 High Speed 6 STANDARD (5,6 kWh, πράσινο χρώμα).

Advertisement
Advertisement

Τα high tech Scooters μπορείτε να τα δείτε όλη ημέρα στο εμπορικό αλλά και να τα επεξεργαστείτε μαζί με τους  E-mobility Experts τις καθημερινές 17.00 με 21.00 και τα Σαββατοκύριακα 11.00 με 21.00.

Μαζί τους -παράλληλα- θα μάθετε πως -με πολύ απλές κινήσεις- μεταφέρετε την μπαταρία από το scooter (χάρη στις ενσωματωμένες ρόδες της) και την φορτίζετε σε απλή πρίζα, στο σπίτι, στο γραφείο, στο… εστιατόριο. Χωρίς ειδικό φορτιστή, χωρίς κάποια εγκατάσταση. Τόσο απλά.  

Advertisement

 

Advertisement

Η Kosmoride όμως δε σταματάει εδώ.
Θα ακολουθήσει σύντομα η άφιξη του ηλεκτρικού nanocar S04, με αυτονομία έως και 149 χιλιόμετρα, την ίδια αποσπώμενη μπαταρία, πλούσιο εξοπλισμό και -βασικό για την Ελλάδα- κλιματισμό προκειμένου να μπορεί κανείς να κυκλοφορεί οικολογικά και με άνεση και το καλοκαίρι στην… καυτή πόλη μας.
Σημειώστε πως το συγκεκριμένο nanocar απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών και πάνω με τις ανάλογες εκδόσεις που θα υπάρχουν!

 

Advertisement

Ραντεβού λοιπόν με τη Kosmoride στο εμπορικό Golden Hall για να γνωρίσουμε τα νέα δεδομένα στην μικροκινητικότητα που μας φέρνει η εταιρεία τεχνολογίας  Silence!