Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Βράβευση της Kosmoride από την Ελβετία!

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βράβευση της Kosmoride από την Ελβετία!

NEWSMOTO

Βράβευση της Kosmoride από την Ελβετία!

NEWSMOTO

Η Kosmoride, η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της Kosmocar στον χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων κατέκτησε μία πολύ σημαντική διάκριση! Βραβεύθηκε ως “Retailer of the Year New Markets” για το 2020, από τη Stromer, τη διάσημη ελβετική εταιρεία e-Bikes, της οποίας η Kosmoride είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη διάκριση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι η Kosmoride είχε να ανταγωνιστεί για αυτό το βραβείο τους αντίστοιχους εισαγωγείς σε πολύ σημαντικές αγορές της Ευρώπης, ανάμεσά τους το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Ιταλία, η Δανία και η Σουηδία.

Η βράβευση αυτή υπογραμμίζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η Kosmoride είναι ο κατεξοχήν ιδανικός προορισμός για όποιον επιθυμεί την απόκτηση ενός σύγχρονου e-Bike, κάτι που επιβεβαιώνει και η προτίμηση του κόσμου στους λίγους μόλις μήνες λειτουργίας της.

Advertisement
Advertisement

Αναλύοντας το σκεπτικό της βράβευσης, ο κ. Tomi Viiala, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Stromer, εγκωμίασε «το πολύ υψηλό επίπεδο γνώσεων του προσωπικού της Kosmoride, που καθοδηγεί σωστά τον υποψήφιο πελάτη στην επιλογή του ιδανικού e-Bike, σε συνδυασμό με την ετοιμότητα των ανθρώπων της Kosmoride για άψογη τεχνική εξυπηρέτηση και service του μετά την πώληση, δύο στοιχεία που έχουν ήδη μεταφραστεί σε υψηλές πωλήσεις για τη μάρκα στην Ελλάδα».

Στην Kosmoride, ο κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει το δικό του μοντέλο Stromer, από την πλήρη γκάμα ετοιμοπαράδοτων e-Bikes της μάρκας, που εκτίθενται στα Experience Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ανάμεσά τους, το ST3 που συνδυάζει δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης, εντοπισμό GPS από το κινητό, μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία και ταχύτητα μετακίνησης, αλλά και η ναυαρχίδα της μάρκας, το ST5, με σπορ χαρακτήρα, ηλεκτρική αυτονομία 180km, ηλεκτρονικό κιβώτιο ταχυτήτων και πλήρη ρύθμιση των λειτουργιών του από το κινητό.

Advertisement

Όλα τα e-Bikes είναι διαθέσιμα μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», που προσφέρει έκπτωση έως 1.300€ για την απόκτηση ενός καινούργιου ηλεκτρικού ποδηλάτου. Παράλληλα, η Kosmoride προσφέρει πρόγραμμα απόσυρσης παλαιού ποδηλάτου με επιπλέον όφελος στην αγορά e-Bike, ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα άτοκων δόσεων καθώς και παράδοση του νέου e-Bike στον χώρο που θα υποδείξει ο ενδιαφερόμενος. Τέλος, όλα τα e-Bikes της Kosmoride είναι διαθέσιμα για test-ride.

Advertisement

Τα Experience Stores της Kosmoride λειτουργούν στο Μαρούσι, Ανδρέα Παπανδρέου 21 και στη Θεσσαλονίκη, στο 9ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kosmoride μπορείτε να βρείτε εδώ για τη Stromer και τα e-Bikes της εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Suzuki Hayabusa MY2021: Το γεράκι εφορμά ξανά!

Honda moto: Νέος τιμοκατάλογος και αναβαθμισμένη γκάμα 2021

Triumph Speed Triple 1200 RS MY2021: Τρικύλινδρη φοβέρα