Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η nrg μέσω του incharge μας συστήνει την ηλεκτροκίνηση

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η nrg μέσω του incharge μας συστήνει την ηλεκτροκίνηση

ΑΓΟΡΑ

Η nrg μέσω του incharge μας συστήνει την ηλεκτροκίνηση

ΑΓΟΡΑ

Η nrg εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας και παρουσιάζει το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα!

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτροκίνηση έφτασε και η nrg μας λύνει τα χέρια, μέσω του incharge, ενός συνόλου από ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

Το δίκτυο φόρτισης incharge αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι που θα φορτίσεις το αυτοκίνητό σου ή πόση ώρα θα διαρκέσει η διαδικασία. Οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε λιγότερο από μισή ώρα.

Advertisement
Advertisement

Σε συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell του Ομίλου Motor Oil, το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης για τον έλληνα οδηγό, κάτι που μέχρι τώρα έμοιαζε αδύνατο.

Η εφαρμογή incharge

Advertisement

Η νέα εφαρμογή incharge αποτελεί πλέον το απόλυτο εργαλείο φόρτισης του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου για τον οδηγό. Μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής και της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς να:

• βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
• επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
• παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
• δει το ιστορικό των φορτίσεών του
• ολοκληρώσει την πληρωμή του
• εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

Advertisement

Έτσι λοιπόν, μπορεί κανείς να κάνει μεγάλα ταξίδια ανά την Ελλάδα φορτίζοντας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge.

www.nrg.gr

incharge για το σπίτι

Advertisement

Το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των κατόχων ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος και εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός τους.

Το incharge ΗΟΜΕ έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg, που καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι.

Το πρόγραμμα προσφέρει όχι μόνο οικονομία αλλά και πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος από το σπίτι, για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart.

incharge για την επιχείρηση

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους! Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία.

Στο πλαίσιο αυτό, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις:

• Αυτοψία εγκατάστασης
• Προμήθεια σταθμών φόρτισης
• Υπηρεσίες Operation & Maintenance
• Προβολή στο δίκτυο incharge

Η nrg επενδύει έμπρακτα στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας ένα σύνολο λύσεων στον Έλληνα οδηγό για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid οχήματός του. Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, τοποθετώντας προηγμένους φορτιστές σε κεντρικά σημεία μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών.

Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές.

Η ώρα του μέλλοντος είναι τώρα. Η nrg κάνει πράξη την ηλεκτροκίνηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στοχεύοντας στην αναβάθμιση των μεταφορών, στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην εξυπηρέτηση του οδηγού.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο www.nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
incharge: Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα από την nrg
Η nrg και η BMW Group Hellas μαζί στην ηλεκτροκίνηση
COTY 2022: Οι Xoρηγοί