Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

incharge: Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα από την nrg

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

incharge: Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα από την nrg

ΝΕΑ

incharge: Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα από την nrg

ΝΕΑ

H nrg εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας παρουσιάζοντας το δίκτυο ταχείας φόρτισης incharge αλλά και μία σειρά από ολοκληρωμένες σύγχρονες υπηρεσίες για τους χρήστες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτροκίνηση έρχεται με ορμή να αλλάξει όλες τις συνήθειες και τις αντιλήψεις μας για το αυτοκίνητο, δημιουργώντας νέα δεδομένα και πιο σύνθετες ανάγκες για τον σύγχρονο καταναλωτή, ιδίως σε ότι αφορά τις δυνατότητες επαναφόρτισης του οχήματός του.

Και η nrg βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων προσφέροντας το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην χώρα μας με πανελλαδική κάλυψη. Και μαζί παρέχει ένα σύνολο από εφαρμογές και υπηρεσίες που στόχο έχουν να διευκολύνουν την καθημερινότητα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είτε για ιδιωτική είτε για εταιρική χρήση.

Το δίκτυο φόρτισης incharge αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα.

Advertisement
Advertisement

Οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε λιγότερο από μισή ώρα.

Σε συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell, το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης για τον οδηγό, κάτι που μέχρι τώρα έμοιαζε αδύνατο.

Η εφαρμογή incharge

Advertisement

Η νέα εφαρμογή incharge αποτελεί πλέον το απόλυτο εργαλείο φόρτισης του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου για τον οδηγό! Μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής και της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς να:

  • βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
  • επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
  • παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
  • δει το ιστορικό των φορτίσεών του
  • ολοκληρώσει την πληρωμή του
  • εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

Advertisement

Έτσι λοιπόν, μπορεί κανείς να κάνει μεγάλα ταξίδια ανά την Ελλάδα φορτίζοντας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge. Για download της εφαρμογής πατήστε εδώ.

incharge για το σπίτι

Το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των κατόχων ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος και εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός τους.

Το incharge ΗΟΜΕ έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg, που καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι.

Advertisement

Το πρόγραμμα προσφέρει όχι μόνο οικονομία αλλά και πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος από το σπίτι, για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart.

Ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες.

incharge για την επιχείρηση

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους!

Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία.

Στο πλαίσιο αυτό, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις:

  • Αυτοψία εγκατάστασης
  • Προμήθεια σταθμών φόρτισης
  • Υπηρεσίες Operation & Maintenance
  • Προβολή στο δίκτυο incharge

H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

Η nrg επενδύει έμπρακτα στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας ένα σύνολο λύσεων στον Έλληνα οδηγό για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid οχήματός του. Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, τοποθετώντας προηγμένους φορτιστές σε κεντρικά σημεία μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών.

Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η nrg και η BMW Group Hellas μαζί στην ηλεκτροκίνηση
Στα σκαριά νέο πρόγραμμα δημόσιων υποδομών φόρτισης οχημάτων
Πάνω από 250 Δήμοι με Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων