Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και η νέα Skoda Fabia Monte Carlo

Ελλάδα 19:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται και η νέα Skoda Fabia Monte Carlo

ΝΕΑ

Έρχεται και η νέα Skoda Fabia Monte Carlo

ΝΕΑ

Η τσεχική εταιρεία ετοιμάζει τη σπορτίφ εκδοχή του δημοφιλούς μικρού μοντέλου της, και μας βάζει στο κλίμα μέσω μιας τριάδας με αποκαλυπτικά ψηφιακά σκίτσα.

Advertisement
Advertisement

Λίγες ώρες μετά το λανσάρισμα της νέας γενιάς της Skoda Fabia στην ελληνική αγορά, η τσεχική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τη σπορτίφ έκδοση Monte Carlo, προλειαίνοντας το έδαφος για την εμπορική της διάθεση.

Η Fabia Monte Carlo πρωτοεμφανίστηκε στον αυτοκινητικό κόσμο πριν 11 χρόνια, κάνοντας το ντεμπούτο της στη Fabia δεύτερης γενιάς.

Η παράδοση, λοιπόν, συνεχίζεται και στην τέταρτη γενιά του τσεχικού supermini, το οποίο διανθίζεται από μαύρες στιλιστικές λεπτομέρειες, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το περίβλημα της μάσκας, τα καλύμματα των καθρεπτών, και την οροφή.

Advertisement
Advertisement

Σπορ αύρα, επίσης, προσδίδει το πιο «επιθετικό» μπροστινό σπόιλερ –στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα- όπως και οι μεγάλες μαύρες εισαγωγές αέρα. Στο πίσω μέρος ένας διαχύτης υποδηλώνει τον σπορ προσανατολισμό της έκδοσης Monte Carlo, την ίδια ώρα που η ονομασία της SKODA στο πίσω μέρος φέρει μαύρα γράμματα.

Αλλαγές –συγκριτικά με την απλή Fabia-  εντοπίζονται και στο εσωτερικό, παρουσία τριάκτινου πολυλειτουργικού τιμονιού ρυθμιζόμενου καθ’ ύψος, όπου εδρεύει και το λογότυπο Monte Carlo. Οι δερμάτινες επενδύσεις σε τιμόνι, χειρόφρενο και επιλογέα ταχυτήτων φέρουν μαύρες διακοσμητικές ραφές, την ίδια ώρα που τα καθίσματα, η κεντρική κονσόλα, τα πάνελ των θυρών και το ταμπλό κοσμούνται από κόκκινες λεπτομέρειες.

Advertisement

Τα μοντέλα της Skoda φέρουν την σπορ ονομασία Monte Carlo από το 2011 και περιποιούν τιμή στις επιτυχίες της μάρκας στο θρυλικό ράλι του Monte Carlo.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Το ανανεωμένο Skoda Kodiaq έγινε ακόμα καλύτερο
Στην Ελλάδα η νέα Skoda Fabia (+τιμές)
Skoda: Φρένο λόγω έλλειψης ημιαγωγών