Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Λάμδα Star κοιτάζει το μέλλον

Ελλάδα 22:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λάμδα Star κοιτάζει το μέλλον

ΑΓΟΡΑ

Η Λάμδα Star κοιτάζει το μέλλον

ΑΓΟΡΑ

Με οικοδεσπότη τον συνοδηγό αγώνων, δημοσιογράφο και παρουσιαστή Κώστα Στεφανή, οι καλεσμένοι της Λάμδα Star είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Μercedes-Benz.

Advertisement
Advertisement

Στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της η Λάμδα Star, εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes Benz, πραγματοποίησε στην Κηφισιά, μια εκδήλωση αφιερωμένη στο μέλλον της αυτοκίνησης.

Οι καλεσμένοι της γνώρισαν τις τεχνολογίες που ενσωματώνει το σύστημα “intelligent drive” με τις δυνατότητες traffic sign assist, parking assist, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κ.α.

Advertisement
Advertisement

Δοκίμασαν το πλήθος δυνατοτήτων που προσφέρει το σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας MBUX και γνώρισαν τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει η πλατφόρμα υπηρεσιών Mercedes me. Ήρθαν σε επαφή με τις υβριδικές τεχνολογίες PlugInHybrid και τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, ενώ παράλληλα έμαθαν όλα όσα προσφέρει η μάρκα για την απογείωση της οδηγικής τους εμπειρίας.

Merc1

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο η θεωρία πέρασε στην πράξη και μέσα από δυναμικά test drive ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την υπεροχή και την καινοτομία του συστήματος intelligent drive, όπως και του συστήματος επαυξημένης πραγματικότητας και φωνητικών εντολών οδηγώντας ορισμένα από τα πιο ξεχωριστά – τεχνολογικά και αισθητικά – μοντέλα Mercedes-Benz.

Advertisement

Όσοι έχουν περιέργεια να δουν το μέλλον, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τις νέες εγκαταστάσεις της Λάμδα Star στην Κηφισιά, Ανδρέα Μεταξά 2 και Καλυφτάκη.

Merc2

Advertisement