Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η γκάμα της Seat εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και χρώματα

Ελλάδα 5:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η γκάμα της Seat εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και χρώματα

ΑΓΟΡΑ

Η γκάμα της Seat εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και χρώματα

ΑΓΟΡΑ

H SEAT έχει κάνει αρκετές αλλαγές στην γκάμα της η οποία περιλαμβάνει αυτοκίνητα από το Mii ως το Tarraco, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις πωλήσεις της. Για το 2020 προσθέτει στα αυτοκίνητά της επιπλέον αξεσουάρ και εμπλούτισε την παλέτα των χρωμάτων της.

Advertisement
Advertisement

 

Το μικρότερο όχημα της SEAT το Arona, διαθέτει τώρα ένα νέο επιπλέον χρώμα. Ονομάζεται Pure Red, το οποίο διατίθεται και στο hatchback Ibiza. Το συμπαγές Crossover  Ateca διαθέτει ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας, με οθόνη 8 ιντσών, αντικαθιστώντας την παλιά οθόνη 6,5 ιντσών. Είναι επίσης διαθέσιμο με δύο πρόσθετες θύρες USB στα επίπεδα εξοπλισμού Style, Xcellence και FR για τις ίδιες εκδόσεις (με κίνηση στους εμπρός τροχούς, η Seat το προσφέρει με DCC (Dynamic Chassis Control).

Advertisement
Advertisement

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν πρίζες 12V και 230V στον χώρο αποσκευών, ένα νέο χρώμα που ονομάζεται Crystal Black και το «Black pack» για το FR, που προσθέτει μαύρη επένδυση στα πλαίσια των θυρών, τα καλύμματα του καθρέφτη, τις ράγες οροφής και στο εσωτερικό. Το Tarraco θα δεχθεί και αυτό μερικές αναβαθμίσεις, όπως το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης ρυμούλκησης  και η υποδοχή 230V που βρίσκεται στον χώρο των αποσκευών.

Το minivan Alhambra αποκτά όπως και τα νεότερα οχήματα της μάρκας αποκτά το navigation με την οθόνη 6.5 ιντσών, το σύστημα ανίχνευσηw τυφλών σημείων και την  αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, τα οποία είναι στάνταρ σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού. Στο πολυμορφικό της όχημα η SEAT προσθέτει μια νέα επιλογή χρώματος που ονομάζεται Reflex Silver.

Advertisement

Τέλος, το best seller της SEAT, το Leon, προσφέρεται στην ειδική έκδοση Black Matt, η οποία έχει μαύρο πλαίσιο στην μάσκα, στα καπάκια καθρεπτών, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, καθίσματα Alcantara και μαύρη επένδυση οροφής. Το Leon Sportourer ST έχειι επίσης μαύρες ράγες οροφής, ενώ στην παλέτα χρωμάτων θα προσθέτει το Pure Red σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και το Dynamic Gray μόνο στο FR.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Mii έχει αλλάξει πλατφόρμα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το Mii Electric, το οποίο σηματοδοτεί το τέλος των εκδόσεων που λειτουργούν με κινητήρα εσωτερικής καύσης και θα μπει στην παραγωγή το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Advertisement