Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ΑΒΤ περιποιείται το SEAT Tarraco

Ελλάδα 15:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ΑΒΤ περιποιείται το SEAT Tarraco

ΝΕΑ

H ΑΒΤ περιποιείται το SEAT Tarraco

ΝΕΑ

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος ABT, βάζει τις πινελιές του αναβαθμίζοντας αισθητική αλλά και απόδοση στο Seat Tarraco.

Advertisement
Advertisement

Στο στόχαστρο της ΑΒΤ μπήκε αυτή τη φορά το ισπανικό παρακλάδι του ομίλου VW και συγκεκριμένα το Tarraco, το μεγάλο SUV. Το βελτιωτικό πακέτο που προτείνει ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος συνδυάζει την εικόνα με την ουσία καθώς περιλαμβάνει τόσο την αισθητική όσο και την μηχανολογική αναβάθμιση.

Η νέα βελτιωτική πρόταση βασίζεται στην 2λιτρη πετρελαιοκίνητη έκδοση του Tarraco με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο DSG. Η βελτίωση της ABT ανεβάζει την εργοστασιακή απόδοση των 190 ίππων στους 220 ίππους με ανάλογη αναβάθμιση και στην ροπή που πλέον αγγίζει τα 44,9 χλγμ.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με την αύξηση της ιπποδύναμης η ABT προτείνει την αντικατάσταση των τροχών, κάτι που πάντως δεν φαίνεται να έχει τόσο μεγάλη σχέση με την δυναμική συμπεριφορά όσο με την εναρμόνιση με την τελευταία τάση που θέλει τις διαστάσεις των τροχών να έχουν πάρει την ανιούσα. Έτσι το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου βελτιωτικού πακέτου είναι εφοδιασμένο με τροχούς 21 ιντσών της ABT με 10άκτινο σχέδιο και διχρωματική απόχρωση. Βέβαια για όσους αποφεύγουν τις υπερβολές η ABT προσφέρει μια σειρά τροχών από 19 έως 21 ίντσες. Πάντως θεωρούμε σχεδόν δεδομένο πως πολύ σύντομα η πρόταση της ABT θα εμπλουτιστεί και με ένα πλήρες αισθητικό πακέτο με πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα, εξατμίσεις και πιθανότατα αντίστοιχης φιλοσοφίας βελτιώσεις και για την ανάρτηση.