Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Honda.gr: Νέο website της Honda

Ελλάδα 13:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda.gr: Νέο website της Honda

ΑΓΟΡΑ

Honda.gr: Νέο website της Honda

ΑΓΟΡΑ

Εντυπωσιακό, φιλικό προς τον χρήστη, με στοιχεία διάδρασης και εξατομίκευσης, πλούσιο σε πληροφορίες για την ιστορία της Ιαπωνικής εταιρίας αλλά και για τα προϊόντα που προσφέρει στην Ελλάδα. Το νέο website της Honda είναι στον… αέρα.

Advertisement
Advertisement

Χωρισμένο στις τρεις κατηγορίες προϊόντων: Αυτοκίνητα (Cars), Μοτοσυκλέτες (Moto) και Μηχανές Θαλάσσης (Marine), το νέο website της Honda, honda.gr υπόσχεται μια φιλική και εύχρηστη εμπειρία.

Η νέα πλατφόρμα χαρακτηρίζεται από την ευκολία στη χρήση, την ιδιαίτερη αισθητική με τις καθαρές γραμμές και την απίστευτα ευχάριστη πλοήγηση. Έτσι, αναβαθμίζεται συνολικά η εμπειρία του επισκέπτη και επιτρέπει στο brand να αλληλεπιδρά με τους πελάτες του πιο άμεσα και πιο ουσιαστικά.

Για λόγους ομοιομορφίας, κοινής αισθητικής και ολοκληρωμένης εμπειρίας του επισκέπτη, όποιο από τα τρία επιμέρους websites (honda-cars.gr, honda-motorscycles.gr, hondamarine.gr) και αν επισκεφθεί, συναντά τις εξής επιλογές στο κεντρικό μενού: Μοντέλα, Η/Το Honda μου, ο Κόσμος της Honda και Engine Room.

Advertisement
Advertisement

Η δυνατότητα που δίνεται στον επισκέπτη να επιλέξει ή ακόμα και να διαμορφώσει το κατάλληλο μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες του, η επιλογή να κλείσει test drive/test ride, η πρόσβαση στα offline σημεία εξυπηρέτησης, η ενότητα με τα μεταχειρισμένα Honda δίκυκλα και τα αναλυτικά ενημερωτικά φυλλάδια όλων των προϊόντων, απογειώνουν την εμπειρία του χρήστη καθώς λαμβάνει μία 360º πληροφόρηση από μία μοναδική πλατφόρμα.

Οι αναφορές στην ίδρυση και την ιστορία της Honda, στη φιλοσοφία της, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στο όραμά της για ένα μέλλον μετακινήσεων φιλικών προς το περιβάλλον, προδιαθέτουν τον επισκέπτη να εξερευνήσει τον πλούσιο κόσμο της Honda με την βαριά κληρονομιά.

Advertisement

Η Honda Motor Co. ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1948 από τον πρωτοπόρο Soichiro Honda και το 1959 ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ξεκίνησε την πώληση μοτοσικλετών Honda στην ελληνική αγορά. Την δεκαετία του ’60, η Honda επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο ο οποίος γίνεται ο επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας και των επιβατικών αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Honda για την Ελλάδα (1968) καθώς και των προϊόντων Marine.

To νέο website της Honda είναι βασισμένο σε εμφάνιση και λειτουργίες του εταιρικού website της Honda Motor Europe και υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία Powersite η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του. Η PowerSite ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2003 ως μια εταιρία ανάπτυξης λογισμικού που ειδικεύεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την δημιουργία δικτυακών εφαρμογών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανακαίνιση των κεντρικών εκθέσεων της εταιρείας Αφοι Σαρακάκη
Video: Honda e – Το ιδανικό ηλεκτρικό city car
Έτσι θα είναι το 5θυρο Honda Civic