Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ford Motor Ελλάς: Χορηγός του 8ου XTERRA Greece (+video)

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Motor Ελλάς: Χορηγός του 8ου XTERRA Greece (+video)

ΑΓΟΡΑ

Ford Motor Ελλάς: Χορηγός του 8ου XTERRA Greece (+video)

ΑΓΟΡΑ

Ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες και προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε κοινό και συμμετέχοντες, η Ford Motor Ελλάς, έγινε ο μεγάλος χορηγός του φετινού 8ου XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge.

Advertisement
Advertisement

Στο event κυρίαρχη ήταν η παρουσία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E

 

Υποστηρίζοντας σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν στη χώρα μας την άμιλλα και το αθλητικό εν γένει ιδεώδες, η Ford Motor Ελλάς έγινε ο μεγάλος χορηγός του φετινού 8ου XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge.

Advertisement
Advertisement

Στα πλαίσια του αγώνα αυτού, εκατοντάδες κορυφαίοι και ερασιτέχνες τριαθλητές και αθλητές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο βρέθηκαν στην Ακτή της Βουλιαγμένης για να λάβουν μέρος, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις προσπάθειές τους στην κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο.

Advertisement

Φέτος, χάρη στη διεξαγωγή του Cross Aquathlon δύο αποστάσεων, οι διοργανωτές έδωσαν τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους αθλητές να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και να γνωρίσουν το ορεινό τρίαθλο, αλλά και την κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης (O.W.S.), που εκτός από την απόσταση του 1, 2,5 και 5 χλμ., περιελάβανε κι έναν πρωτότυπο αγώνα ταχύτητας 200 μέτρων σε σειρές των 20 ατόμων.

Advertisement

Την ίδια στιγμή, η διήμερη αθλητική γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του XTERRA Greece, ήταν γεμάτη από παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις για την οικογένεια, τους λάτρεις της περιπέτειας και τα παιδιά – όπως cross aquathlon, lazer run, ποδηλατική βραδυπορία και σκυταλοδρομίες μικρών αποστάσεων τρεξίματος – προσφέροντας σε όλους μία πλούσια ψυχαγωγική εμπειρία και επαφή με έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Vaughn Gittin Jr. με τη Ford Mustang Mach-E 1400 driftάρει στα Φερόε (+video)
Ford Mustang Mach-E: Ο θρύλος συνεχίζεται και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης
Ford Mustang Mach-E GT: Πάθος για σπορ οδήγηση

Advertisement