Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Fiat Tipo με όφελος 3.200 ευρώ

Ελλάδα 19:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat Tipo με όφελος 3.200 ευρώ

ΑΓΟΡΑ

Fiat Tipo με όφελος 3.200 ευρώ

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat προσφέρει όφελος 3.200 ευρώ σε όποιον επιλέξει το Tipo, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον έτσι κι αλλιώς υψηλό Value for Money χαρακτήρα του αυτοκινήτου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το Tipo προσφέρεται με κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος διατίθεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, στις τιμές standard. Επιπλέον, παρέχεται ανταγωνιστικότατο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9% αλλά και 5 χρόνια εγγύηση, προσφέροντας τελικά συνολικό όφελος 3.200 ευρώ.

Εξοπλιστικά, η εμπλουτισμένη έκδοση Pop διατίθεται με χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές, καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και εμπρόσθιο υποβραχιόνιο.

Η νέα έκδοση Easy διαθέτει εξοπλισμό που περιλαμβάνει Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 5”, Bluetooth, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και χειριστήρια ηχοσυστήματος, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένες λαβές θυρών, υποβραχιόνιο, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, ατσάλινες ζάντες 16” και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα. Οι τιμές είναι 13.490€ με κινητήρα βενζίνης και 14.490€ με κινητήρα πετρελαίου για το Tipo Sedan.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Lounge είναι η κορυφαία, από άποψη εξοπλισμού, έκδοση του Tipo. Περιλαμβάνει σύστημα Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, περιοριστή ταχύτητας, ζάντες αλουμινίου 17”. Οι τιμές είναι 15.250€  με κινητήρα βενζίνης και 16.250€  με πετρελαιοκινητήρα για το Tipo Sedan.

Tipo new 640(2)