Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Fiat 500 Hybrid με όφελος έως 1.300 ευρώ

Ελλάδα 3:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fiat 500 Hybrid με όφελος έως 1.300 ευρώ

ΑΓΟΡΑ

Fiat 500 Hybrid με όφελος έως 1.300 ευρώ

ΑΓΟΡΑ

Το θρυλικό μοντέλο της Fiat στην υβριδική του εκδοχή, παράλληλα με το στιλ και το χαμηλό κόστος χρήσης, είναι πλέον διαθέσιμο και με σημαντικό όφελος που κυμαίνεται -ανάλογα με την έκδοση- μεταξύ 1.000 και 1.300 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι εκδόσεις του Fiat 500 Hybrid, μπαίνουν στο «Δακτύλιο», δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ.

Το μοντέλο ορόσημο για την Fiat ξεχωρίζει με το μοναδικό και διαχρονικό του στιλ. Σήμερα, στην υβριδική του εκδοχή, το 500 παραμένει ένα σύμβολο του design, αποτελώντας παράλληλα τον πρεσβευτή μιας αυτοκίνησης που είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον και το χρήστη και παράλληλα προσιτή για όλους.

Βασιζόμενο στη φιλοσοφία της Fiat που προωθεί την εφαρμογή έξυπνων και πρακτικών λύσεων με προσιτό κόστος, το 500 Hybrid εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύστημα, όπου ο ηλεκτροκινητήρας BSG υποβοηθά το βενζινοκινητήρα απόδοσης 70 ίππων, προσφέροντας άμεση επιτάχυνση (ιδιαίτερα μέσα στην πόλη) και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Το υβριδικό σύστημα αυξάνει την αποδοτικότητα του 500, ενώ την ίδια στιγμή δεν προσθέτει επιπλέον βάρος στην κατασκευή, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση, και μειώνει το κόστος χρήσης.

Το αποτέλεσμα είναι το Fiat 500 Hybrid, να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο χωρίς κανένα περιορισμό, απαλλαγή από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, αλλά και 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Advertisement

Πέρα από το σημαντικά χαμηλότερο κόστος χρήσης που εξασφαλίζει το υβριδικό σύστημα, η σειρά του 500 Hybrid, η οποία περιλαμβάνει εκδόσεις hatchback και Cabrio, απολαμβάνει και επιπλέον έκπτωσης από 1.000 έως και 1.300 ευρώ στην τιμή αγοράς, καθιστώντας ακόμα πιο προσιτή την απόκτησή του μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
newsautoChoice: Υβριδικά αυτοκίνητα
Πρώτη δοκιμή: Fiat 500 Hybrid
Fiat: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με όφελος έως 4.000 ευρώ