Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Έρχεται το crossover Leon ST

Ελλάδα 20:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Έρχεται το crossover Leon ST

ΑΓΟΡΑ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Έρχεται το crossover Leon ST

ΑΓΟΡΑ

Όπως είχαμε αναφέρει από τις 3 Ιανουαρίου, η Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ αποφάσισε να εισάγει στη χώρα μας την έκδοση X-Perience του Seat Leon ST. Πρόκειται για ένα μικρομεσαίο station wagon, με όψη και δυνατότητες crossover, αλλά και στάνταρ τετρακίνηση. Η εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε μάλιστα και τις τιμές για το νέο της μοντέλο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες: τους diesel 1.6 με 110 PS και 2.0 με 184 PS, και τον 1.8 TSI βενζίνης με 180 PS.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι τιμές αρχίζουν από τα 25.500 ευρώ για το Leon ST X-Perience 1.6 TDI (24.070 ευρώ με απόσυρση). Το X-Perience με το 2.0 TDI κοστίζει 32.500 ευρώ (29.700 με το όφελος απόσυρσης), ενώ το μοντέλο με τον 1.8 TSI πωλείται προς 28.200 ευρώ (26.100 με απόσυρση). Οι δύο ισχυρότεροι κινητήρες συνδυάζονται στάνταρ με 6τάχυτο κιβώτιο DSG. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να γίνουν τον Μάρτιο.

Πέρα από την τετρακίνηση 4Drive (με πολύδισκο συμπλέκτη Haldex και ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό), το Leon ST X-Perience διαθέτει στη «φαρέτρα» του αυξημένη απόσταση από το έδαφος (κατά 1,5 cm), ποδιές εμπρός και πίσω, αλλά και προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος. Στην καμπίνα των επιβατών ξεχωρίζει η παρουσία δέρματος σουέτ στα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών, ενώ το λογότυπο «X-P» εμφανίζεται στο τιμόνι.

Advertisement
Advertisement