Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αλλάζει εισαγωγέα η Jeep – Ολο το παρασκήνιο

Ελλάδα 5:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλάζει εισαγωγέα η Jeep – Ολο το παρασκήνιο

ΑΓΟΡΑ

Αλλάζει εισαγωγέα η Jeep – Ολο το παρασκήνιο

ΑΓΟΡΑ

Αλλάζουν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στη Jeep στην Ελλάδα, η οποία μετά από την πετυχημένη πολυετή πορεία στον όμιλο Συγγελίδη, πηγαίνει στη θυγατρική της FCA στην Ελλάδα, η οποία διαχειρίζεται και τα υπόλοιπα brand του ομίλου (Fiat, Alfa Romeo, Abarth).

Advertisement
Advertisement

Σε απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του newsauto.gr, από το Καλοκαίρι του 2018, η FCA συζητούσε με τον Ελληνικό όμιλο το ενδεχόμενο να… επιτρέψει να ενταχθεί η Jeep με τις υπόλοιπες εταιρείες της Ελληνικής θυγατρικής των Ιταλών, όπως γίνεται σχεδόν σε όλες της Ευρωπαϊκές αγορές.

Η απάντηση του Ομίλου Συγγελίδη, αρχικά ήταν αρνητική, κάτι που σεβάστηκαν οι Ιταλοί. Άλλωστε η πολυετής και ιδιαίτερα πετυχημένη συνεργασία τους, μόνο με ένα συναινετικό διαζύγιο θα μπορούσε να λήξει.

Τα δεδομένα για τον όμιλο Συγγελίδη άλλαξαν, όταν ανέλαβε την αντιπροσώπευση της Opel. Μιας εταιρείας που κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και απαιτεί μεγάλες επενδύσεις αλλά και ανθρώπινο δυναμικό -από τον Ελληνικό όμιλο- το οποίο θα ενισχύσει την εξαιρετική πορεία της, παράλληλα με το υπάρχον δυναμικό της Opel στην Ελλάδα. Έτσι, στον όμιλο Συγγελίδη είπαν το τελικό ΟΚ και η Jeep, από τα βόρεια προάστια μετακομίζει στα νότια.

Advertisement
Advertisement

Στην επίσημη ανακοίνωση της FCA, αναφέρεται πως η δραστηριότητα της Jeep, υπό το νέο καθεστώς, ξεκινά στις 15 Απριλίου.

Σημειώστε πως ο όμιλος Σιγγελίδη αποφάσισε να αφήσει εντελώς το Ιταλικό γκρούπ, δηλαδή και την αντιπροσώπευση ως ντίλερ των Fiat, Abarth, Alfa Romeo. Ηδη τα σήματα της FCA αποκαθηλώθηκαν, από την μεγαλύτερη έκθεση που είχαν οι Ιταλοί στην Ελλάδα, την Auto One…

Advertisement