Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Διάκριση για το video Once a Mazda, always a Mazda

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάκριση για το video Once a Mazda, always a Mazda

ΑΓΟΡΑ

Διάκριση για το video Once a Mazda, always a Mazda

ΑΓΟΡΑ

Η Mazda Autoone, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει συνεργασία με το διάσημο Έλληνο- Ιάπωνα σεφ κ. Σωτήρη Κοντιζά.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα διαφημιστικά κλιπ της το «Once a Mazda, always a Mazda» κέρδισε μία θέση στο Ads of the World.

Στο πλαίσιο της από κοινού συνεργασίας, με τον καταξιωμένο σεφ, δημιουργήθηκαν βίντεο-ιστορίες που προβάλλονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμπνευσμένα από τη ζωή, την καθημερινότητα και τις συνήθειες του, που τον συνδέουν με την αγαπημένη του Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων.

Το πρώτο βίντεο που σηματοδότησε την έναρξη της συνεργασίας αφορούσε το θρυλικό roadster MX-5 και διηγούταν τις παιδικές αναμνήσεις του κ. Κοντιζά που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες με τη Mazda. Τo βίντεο απέσπασε την ευρεία αποδοχή του κοινού με πολλαπλές θεάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement
Advertisement

Ορμώμενοι από τα θετικά σχόλια που κέρδισε το βίντεο, η Mazda Autoone και οι συντελεστές του βίντεο έδωσαν την ευκαιρία στο δημιουργικό τους έργο να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας. Και το αποτέλεσμα ήταν επιτυχημένο.

Πλέον η διαδικτυακή καμπάνια «Once a Mazda, Always a Mazda» πέρασε το στάδιο αξιολόγησης και θα φιλοξενείται για πάντα στο ‘Ads of the World’, την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη διαφημίσεων και δημιουργικών εργασιών στον κόσμο.

Advertisement

Το «Once a Mazda, always a Mazda» θα βρίσκεται για τις επόμενες μέρες στην κεντρική σελίδα του Ads of the Word, ενώ για πάντα θα μπορεί κάποιος να την αναζητήσει επιλέγοντας την κατηγορία: Automotive ή/και τη χώρα: Ελλάδα ή/και τη μάρκα: Mazda.

Advertisement

Σχετικά με τη δημιουργία του βίντεο.

Για το clip η Mazda Autoone συνεργάστηκε με τη διαφημιστικής της, White ad & Purple events.  Τη σκηνοθεσία και παραγωγή ανέλαβε η εταιρία 365film / Θοδωρής Τζάρτος ενώ διευθυντής φωτογραφίας ήταν ο κος Σταύρος Τσιλίδης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως θα είναι το νέο Mazda MX-5;
Mazda και Bose: 30 χρόνια συνεργασίας (+video)
Mazda MX-5: Η ιστορία του μέσα σε 71 δευτερόλεπτα