Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Διάκριση για το Nissan Qashqai

Ελλάδα 15:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση για το Nissan Qashqai

ΑΓΟΡΑ

Διάκριση για το Nissan Qashqai

ΑΓΟΡΑ

Διάκριση για την ψηφιακή καμπάνια του Qashqai πέτυχε η Nissan στα Digital Media Awards’19

Advertisement
Advertisement

 

Στο πλαίσιο των Digital Media Awards ’19, που φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Μουσείο  Οίνου, η ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια της Tempo OMD Hellas με την κωδική ονομασία «Nissan Qashqai Aurora & Social Cards» απέσπασε το Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία «Best Tablet or Mobile Αdvertising».

Advertisement
Advertisement

Τις συμμετοχές έκρινε επιτροπή αποτελούμενη από 28 experts των Digital Media με Πρόεδρο τον Michael Iskas, Global President της The Story Lab και Board Director της Gleam Futures. Πρόκειται για τα βραβεία τα οποία για έκτη  συνεχή χρονιά αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές στον απαιτητικό χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων.

Τα Social Cards είναι νέα, καινοτόμα mobile first ad-formats, που επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να επεκτείνουν την αποτελεσματικότητα του Social Media περιεχομένου τους στο περιβάλλον premium τοπικών εκδοτών, αυξάνοντας έτσι την κάλυψη και το engagement. Με τα Social Cards οι διαφημιζόμενοι δεν έχουν επιπλέον κόστος παραγωγής και το time to market είναι άμεσο.

Δεν χωρά αμφιβολία πως το Nissan Qashqai, κατέχει τα σκήπτρα στην κατηγορία του. Συνδυάζει με επιτυχία την πρακτικότητα και τον χαρακτήρα ενός SUV με το “αποτύπωμα”, τη δυναμική οδήγηση και το κόστος λειτουργίας ενός hatchback. Με χαμηλού κυβισμού,  υψηλής απόδοσης και οικονομίας κινητήρες βενζίνης, τεχνολογίας DiG-T  που αποδίδουν έως και 160PS, αλλά και diesel τεχνολογίας dCi, που αποδίδουν έως και 150PS,  το Qashqai ικανοποιεί στο έπακρο τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών. Στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, κατακτώντας και το 2018 την πρώτη θέση στις πωλήσεις της κατηγορίας C-SUV.

Advertisement