Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Citroen: Νέα κάθετη μονάδα στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 17:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen: Νέα κάθετη μονάδα στη Θεσσαλονίκη

ΑΓΟΡΑ

Citroen: Νέα κάθετη μονάδα στη Θεσσαλονίκη

ΑΓΟΡΑ

Η Citroen, ανακοινώνει την εκκίνηση των εργασιών της νέας υπερσύγχρονης κάθετης μονάδας Citroen Γιαννίρης στην Θεσσαλονίκη.

Advertisement
Advertisement

Σκοπός είναι η ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της μάρκας στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αποστολή της Citroen Γιαννίρης είναι να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία της εταιρίας. Τόσο κατά την αγορά ενός Citroen όσο και μετά από αυτήν, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

Η Citroen Γιαννίρης διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, μέσα από οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού της. Οι εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν συνολική έκταση 2.000 τ.μ. και είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τα νέα πρότυπα εταιρικής ταυτότητας της μάρκας, συνδυάζοντας κορυφαία λειτουργικότητα με πολύ φιλόξενο και άνετο περιβάλλον για τους υποψήφιους πελάτες. Οι εγκαταστάσεις φιλοξενούν έναν εκθεσιακό χώρο με πλήρη γκάμα μοντέλων, επιβατικών & επαγγελματικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοποιείο, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, καθώς και τμήματα επαγγελματικών οχημάτων και ανταλλαγών.

Επιπλέον η πολυετής παρουσία της εταιρίας (Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Citroen από το 1985) αποτελεί μια από τις ιστορικότερες και πιο αξιόπιστες αντιπροσωπείες αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στον τομέα των πωλήσεων καθώς και του after sales.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Το Citroen 2CV με κινητήρα GSX-R «ταπεινώνει» ακόμη και Ferrari (video)

Υπάρχει κάτι πιο κομψό από μία ανοιχτή Citroen DS21;

Νέα ειδική έκδοση Citroen C1 JCC+

Advertisement