Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Citroen C1 JCC+

Ελλάδα 20:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα ειδική έκδοση Citroen C1 JCC+

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Citroen C1 JCC+

ΝΕΑ

Η νέα ειδική έκδοση του C1 JCC + προσθέτει στυλ στο μικρό αυτοκίνητο πόλης της Citroen και το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό για το νεανικό κοινό και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Η Citroen παρουσίασε τη νέα ειδική έκδοση του C1, που ονομάζεται C1 JCC + και διαθέτει μια σειρά από αναβαθμίσεις στην καμπίνα και στο αμάξωμα. Οι αλλαγές και οι επεμβάσεις, δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Γάλλο σχεδιαστή μόδας Jean-Charles de Castelbajac. Οι εξωτερικές αλλαγές στο Citroen C1 περιλαμβάνουν μαύρες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, μαύρη οροφή για να κάνει αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα, σκούρα τζάμια πίσω και μαύρα προστατευτικά τόξα στα φτερά πάνω από τους τροχούς. Στους υποψήφιους αγοραστές προσφέρεται επίσης η επιλογή ανάμεσα σε πέντε χρώματα για το αμάξωμα: Lipizzan White, Gallium Grey, Carlinite Grey, Caldera Black και Scarlet Red.

Advertisement
Advertisement

Το Citroen C1 JCC+ θα συνοδεύεται από μια σειρά από μοναδικά αυτοκόλλητα στο αμάξωμα με τα αρχικά της επωνυμίας Jean-Charles de Castelbajac, στην πίσω κολώνα, στην πόρτα του χώρου αποσκευών αλλά και στις δύο εμπρός πόρτες, κάτω από τους εξωτερικούς καθρέπτες. Τα κόκκινα καπάκια καθρεπτών και τα μπλε κεντρικά καπάκια στους τροχούς, είναι δύο ακόμα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης έκδοσης. Στο εσωτερικό, υπάρχει κόκκινη επένδυση στη δεξιά πλευρά του ταμπλό, με λευκά περιβλήματα στους αεραγωγούς.

Η οθόνη αφής και το πλαίσιο της βάσης του επιλογέα, είναι φινιρισμένα με γυαλιστερό μαύρο. Το λογότυπο JCC + είναι επίσης κεντημένο στα μπροστινά καθίσματα και τα πατάκια του αυτοκινήτου. Η ειδική έκδοση C1 JCC + βασίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Flair του C1, οπότε διατίθεται με στάνταρ ηλεκτρικά θερμαινόμενους και ρυθμιζόμενους καθρέφτες, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη επτά ιντσών, που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Η ειδική αυτή έκδοση, έχει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό και αυτόματα φώτα LED.

Advertisement

Σε ότι αφορά στον κινητήρα, κάτω από το εμπρός καπό παραμένει ο τρικύλινδρος του 1,0 λίτρου με απόδοση 71 ίππους που συνεργάζεται με χειροκίνητο 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 14,0 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι τα 160 χλμ./ώρα, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι 110 γρ./χλμ.

Advertisement