Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Citroen Deal Now με δέσμευση τιμής

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen Deal Now με δέσμευση τιμής

ΑΓΟΡΑ

Citroen Deal Now με δέσμευση τιμής

ΑΓΟΡΑ

Η Citroen πιστή στην εταιρική της υπογραφή «Inspired By You», είναι μία μάρκα που τολμά και καινοτομεί και έτσι δημιούργησε το πρόγραμμα «Citroen Deal Now».

Advertisement
Advertisement

Η Citroen προφέρει «Δέσμευση Τιμής» σε όλα τα επιβατικά & επαγγελματικά της μοντέλα

Οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η Citroen Hellas αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά αυτοκινήτου, με το πρόγραμμα «Citroen Deal Now», δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της μάρκας που προβαίνουν σε παραγγελία να «δεσμεύσουν» τη λιανική τιμή αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, να πραγματοποιήσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους αυτοκίνητο, με δέσμευση τιμής. Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα  της Citroen με τους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα 100% ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid.

Η Citroen για πάνω από 100 χρόνια εμπνέεται από τη διαρκή επιθυμία των ανθρώπων για μετακίνηση και ελευθερία, συνδυάζοντας τεχνολογία, άνεση και αυθεντικότητα.

Advertisement

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroen.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα, www.citroen.gr  ή την ιστοσελίδα https://offers.citroen.gr/dealnow/  .

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 130 EAT
Συγκριτική δοκιμή: Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 130 EAT & Opel Crossland 1.2 T 130 PS
Χάλκη: Το πρώτο πράσινο – έξυπνο νησί (+video)

 

Advertisement