Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

BMW: Αναβάθμιση μοντέλων το καλοκαίρι του 2019

Ελλάδα 5:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW: Αναβάθμιση μοντέλων το καλοκαίρι του 2019

ΑΓΟΡΑ

BMW: Αναβάθμιση μοντέλων το καλοκαίρι του 2019

ΑΓΟΡΑ

Επέκταση της γκάμας κινητήρων για τη νέα BMW Σειρά 3 Sedan, η νέα Σειρά 8 Coupe και Cabrio. Το λανσάρισμα της 530e xDrive Sedan και της νέας M550i xDrive Sedan – Plug-in είναι μερικές από τις ενέργειες της BMW για αυτό το καλοκαίρι.

Advertisement
Advertisement

 

Η BMW θα ανανεώσει πολλά από τα μοντέλα, από αυτά που δεν θα αντικατασταθούν, ενισχύοντας την ποικιλία και την απήχησή τους για το καλοκαίρι του 2019. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 3 Sedan, η γκάμα των κινητήριων μονάδων της έχει επεκταθεί. Νέοι κινητήρες τοποθετούνται επίσης στην Σειρά 8 Coupe, Σειρά 8 Cabrio και Σειρά 5 Sedan. Επίσης, η BMW Z4 sDrive20i, θα διατίθεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο από τον Ιούλιο του 2019.

Advertisement
Advertisement

Ο αριθμός plug-in υβριδικών μοντέλων πρόκειται επίσης να αυξηθεί το καλοκαίρι του 2019, με την έλευση, μεταξύ άλλων, της BMW 530e xDrive Sedan με σύστημα AWD. Όλα τα plug-in υβριδικά οχήματα θα έχουν νέα τεχνολογία κυψελών μπαταρίας για αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας, αλλά και ακουστική προστασία για πεζούς, στάνταρ. Η BMW X2 θα διατίθεται με προβολείς LED και προβολείς ομίχλης LED, στάνταρ από τον Ιούλιο του 2019. Τελευταίο αλλά σημαντικό, νέες προτάσεις προαιρετικού εξοπλισμού, εξωτερικά χρώματα, δερμάτινες εκδόσεις και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού, ανοίγουν νέες προοπτικές εξατομίκευσης σε πολλές σειρές μοντέλων.

Οι ανανεώσεις με μία ματιά

BMW Σειρά 3 Sedan : πρόσθετες κινητήριες μονάδες, νέες εξωτερικές αποχρώσεις και προαιρετικές επιλογές. Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan από τον Ιούλιο του 2019, αποκτά στην γκάμα της ένα σούπερ σπορ μοντέλο με straight-six βενζινοκινητήρα και σύστημα xDrive. Επιπλέον προστίθενται τρεις τετρακίνητες εκδόσεις και μια plug-in υβριδική. Στην αιχμή του δόρατος βρίσκεται η BMW M340i xDrive Sedan, με ένα νέο, εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα 374 ίππων, οκτατάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic, σύστημα τετρακίνησης, διαφορικό M Sport.

Advertisement

BMW Σειρά 5: νέος κινητήρας V 8, plug – in υβριδικό μοντέλο τώρα με τετρακίνηση, ελκυστικό προαιρετικό εξοπλισμό και πακέτα. Από τον Ιούλιο του 2019 η BMW M550i xDrive Sedan θα εφοδιάζεται με την τελευταία έκδοση του οκτακύλινδρου κινητήρα με τεχνολογία BMW M TwinPower Turbo με απόδοση 530 ίππων και μέγιστη ροπή 750 Nm. Ο οκτακύλινδρος κινητήρας συνεργάζεται με το οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic, σύστημα AWD και ειδική τεχνολογία πλαισίου, προς όφελος της δυναμικής συμπεριφοράς. Σύστημα BMW Laserlight με BMW Selective Beam προστίθεται στο προαιρετικό πακέτο καινοτομιών που προορίζονται αποκλειστικά για τις BMW M550i xDrive Sedan και BMW M550d xDrive Sedan.  Τέλος ένα νέο πακέτο BMW Individual Composition θα διατίθεται για όλες τις εκδόσεις της BMW Σειράς 5 Sedan και BMW Σειράς 5 Touring από τον Ιούλιο του 2019.

Advertisement

BMW Σειρά 8: νέος, εξακύλινδρος εν σειρά βενζινοκινητήρας, προαιρετικά καθίσματα M Sport , πρόσθετες χρωματικές επιλογές και δερμάτινες επενδύσεις. Μία νέα επιλογή κινητήρα και τέσσερις νέες εκδόσεις ενισχύουν τη γκάμα της νέας BMW Σειράς 8. Από το Ιούλιο του 2019, η BMW Σειρά 8 Coupe και η BMW Σειρά 8 Cabrio θα προσφέρονται επίσης με ένα νέο, εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα που αποδίδει 340 hp. Αυτός συνδυάζεται με πίσω κίνηση στο νέο μοντέλο BMW 840i Coupe και στο νέο BMW 840i Cabrio και με τετρακίνηση στο νέο BMW 840i xDrive Coupe. Μεταξύ των κινητήρων που προορίζονται για την Σειρά 8 είναι ένας V8 και ένας εξακύλινδρος σε σειρά diesel. Όλες οι εκδόσεις ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους, με την απόλαυση να επιτείνεται χάρη στα καθίσματα M Sport που τώρα προστίθενται στη λίστα προαιρετικών επιλογών.

BMW X 2: Προβολείς LED τώρα στάνταρ, πρόσθετες ζάντες αλουμινίου, προαιρετικό σύστημα πέδησης M Sport .

Advertisement

BMW X 3 και BMW X 4: Καθίσματα M Sport , νέα έκδοση εξοπλισμού M Sport Individual .

BMW X 5 και BMW X 7: νέες κινητήριες μονάδες, και περισσότερες εξωτερικές αποχρώσεις, ζάντες αλουμινίου και δερμάτινες επενδύσεις. Οι επιλογές κινητήρων για τη νέα BMW X5 αυξάνονται με την προσθήκη ενός νέου τετρακύλινδρου diesel, που θα διατίθεται από τον Αύγουστο του 2019. Ο δίλιτρος κινητήρας της νέας BMW X5 xDrive25d αποδίδει 231 ίππους.  Νέες επιλογές προσφέρονται και για την BMW X7. Από τον Αύγουστο του 2019, θα μπορεί να αναβαθμιστεί η καμπίνα του πρώτου SAV της πολυτελούς κατηγορίας με πλήρως δερμάτινη επένδυση BMW Individual Merino σε τρία διαφορετικά χρώματα και επένδυση οροφής BMW Individual σε Anthracite ή Ivory White Alcantara.

BMW Z 4: Ο τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας (197 ίππων) της BMW Z4 sDrive20i θα συνεργάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, στάνταρ, από τον Ιούλιο του 2019. Η βασική έκδοση του σπορ αυτοκινήτου θα διατίθεται προαιρετικά με οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic.

BMW M 4 Coupe και BMW M 4 Cabrio: Από τον Ιούλιο του 2019, η BMW M4 Coupe και Cabrio θα διατίθενται στάνταρ με το πακέτο M Competition, το οποίο ήταν μέχρι πρότινος προαιρετικό.

Plug – in υβριδικά μοντέλα: Από το καλοκαίρι του 2019, η νέα BMW 330e Sedan, η 530e Sedan, η 530e xDrive Sedan και η X5 xDrive45e θα πλαισιωθούν από μία γκάμα plug-in υβριδικών μοντέλων με την σύγχρονη τεχνολογία κυψελών μπαταρίας. Οι νέες μπαταρίες υψηλής τάσης αυξάνουν περαιτέρω την απόδοση όπως και την ηλεκτρική αυτονομία. Επίσης όλα τα plug-in υβριδικά μοντέλα θα εφοδιάζονται με ακουστική προστασία για πεζούς, στάνταρ. Κατά την οδήγηση με χρήση ηλεκτροκίνησης, ένας μοναδικός ήχος που σχεδιάστηκε ειδικά για ηλεκτροκίνητα μοντέλα BMW παράγεται μέσω ενός συστήματος ηχείων.