Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αποχωρεί από την Volvo o Γιάννης Πετούλης

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποχωρεί από την Volvo o Γιάννης Πετούλης

ΑΓΟΡΑ

Αποχωρεί από την Volvo o Γιάννης Πετούλης

ΑΓΟΡΑ

Mετά από 9 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ηγεσία της Volvo Car Hellas, ο κ.Γιάννης Πετούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement
Advertisement


Ο Γιάννης Πετούλης συνέδεσε το όνομά του με την απογείωση της Volvo στη χώρα μας, καθώς τα τελευταία χρόνια η φίρμα κατάφερε να σημειώσει πρωτόγνωρες επιτυχίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κος Πετούλης έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την μάρκα περίπου το Καλοκαίρι.  Παρόλα αυτά θέλησε να κινηθεί σύμφωνα με τα δεδομένα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το μεσημέρι της Πέμπτης του ανακοινώθηκε ότι, αφού επιμένει στην απόφαση αυτή, μπορούσε να αφήσει το πόστο του.

Η ανακοίνωση της Volvo Car Hellas έχει ως εξής: “Η Volvo Car Hellas ανακοινώνει ότι ο κ. Ιωάννης Πετούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, με άμεση ισχύ από 19 Ιανουαρίου 2018. Η Volvo Car Hellas ευχαριστεί τον κ. Πετούλη για την προσφορά του τα τελευταία 9 χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στις επόμενες επαγγελματικές του αναζητήσεις. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω, με σχετικό δελτίο Τύπου. Στο ενδιάμεσο διάστημα, καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου και νομικής εκπροσώπου της Volvo Car Hellas θα εκτελεί η κα Όζγκε Καρβούνη, παράλληλα με τα υφιστάμενα καθήκοντά της ως Οικονομική Διευθύντρια της εταιρείας”.

Advertisement
Advertisement

Κατά κοινή ομολογία ο κος Πετούλης είναι ένας από τους πιο πετυχημένους μάνατζερ που έχουν θητεύσει στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Ο ίδιος και η ομάδα του (ένας, προς ένας δικής του επιλογής) κατάφεραν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τοποθετήσουν την Volvo στην premium κατηγορία των αυτοκινήτων, απέναντι στους Γερμανούς… γίγαντες της αυτοκινητοβιομηχανίας. Και αυτό στα χρόνια της οικονομικής ύφεσης.

Επί θητείας του η Σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία συνεχή κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων στη χώρα μας έχοντας παράλληλα ένα από τα υψηλότερα μερίδια σε όλη την Ευρώπη. Η Volvo Car Ελλάς επί Προεδρίας Πετούλη ήταν μία κερδοφόρα επιχείρηση, ενώ και οι αντιπρόσωποι της Volvo στην Ελλάδα, τον εκτιμούν ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο βήμα του κου Πετούλη…

Advertisement

volvo_velmar

 

Advertisement