Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Από 19.150 € το Tivoli 4×4

Ελλάδα 14:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από 19.150 € το Tivoli 4×4

ΑΓΟΡΑ

Από 19.150 € το Tivoli 4×4

ΑΓΟΡΑ

Διαθέσιμες στη χώρα μας είναι οι τετρακίνητες εκδόσεις του Tivoli και η SsangYong Ελλάδας ανακοινώνει τις τιμές. Το μικρό SUV φέρει το σύστημα τετρακίνησης Active AWD με Lock Mode, το οποίο συνδυάζεται τόσο με τον 1.6 βενζίνης – απόδοσης 128 ίππων – όσο και με τον 1.6 diesel, ισχύος 115 ίππων. Όπως επίσης και με τα δύο κιβώτια, το 6άρι χειροκίνητο και το ίδιου αριθμού σχέσεων αυτόματο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το Active AWD με Lock Mode φέρει συνεκτικό συμπλέκτη που, υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης, στέλνει το μεγαλύτερο ποσοστό της ροπής στον εμπρός άξονα, για περιορισμό της κατανάλωσης. Μόλις το σύστημα διαγνώσει απώλεια πρόσφυσης, σε συνεργασία με το ESP αναλαμβάνει να στείλει μέχρι και το 50% της ροπής στον πίσω άξονα.

Παράλληλα, μέσω της λειτουργίας Lock Mode (που ελέγχεται από ένα κουμπί στο ταμπλό του αυτοκινήτου) ο οδηγός μπορεί να επιλέξει το «κλείδωμα» της τετρακίνησης ανάμεσα στους άξονες, αν απαιτηθεί μέγιστη πρόσφυση (για παράδειγμα στην αναρρίχηση εκτός δρόμου). Το «κλείδωμα» μπορεί να ενεργοποιηθεί εφόσον ο οδηγός κινείται με ταχύτητες κάτω από τα 40 km/h και μένει ενεργό μέχρι αυτή την ταχύτητα.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι τετρακίνητες εκδόσεις του Tivoli έχουν ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi link) στον πίσω άξονα. Τις εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης βοηθούν τα 167 mm απόστασης από το έδαφος, και οι γωνίες προσέγγισης (20,5 μοίρες), ράμπας (17) και αποχώρησης (28). Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Tivoli AWD 1.6 Diesel έχει δυνατότητα ρυμούλκησης 1.500 κιλών!

Αναλυτικά οι τιμές του Tivoli 4×4, με την έκπτωση από την αντιπροσωπεία και το όφελος απόσυρσης:

Advertisement

Το επίπεδο εξοπλισμού DLX περιλαμβάνει 7 αερόσακους, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth, θύρες HDMI & USB και χειριστήρια ρύθμισης στο τιμόνι, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και συναγερμό, σύστημα διεύθυνσης Smart Steer με τρία επίπεδα λειτουργίας (Normal, Comfort & Sport), Cruise Control, προβολείς ομίχλης και φώτα ημέρας LED, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ράγες οροφής, σύστημα ISG (start/stop – στις εκδόσεις 1.6 DSL M/T), αυτόματο κιβώτιο (προαιρετικά) με τρία προγράμματα λειτουργίας (Eco, Power, Winter).

Advertisement

Το νέο Tivoli καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή Εγγύηση, ενώ προσφέρεται με 5 χρόνια δωρεάν Service & 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια.